Pancu ratează derby-ul de pe Naţional Arena. Anunţ-şoc al legendei: „Nu avem palmares”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
08/04/2018, 13:21
Pancu ratează derby-ul de pe Naţional Arena. Anunţ-şoc al legendei: „Nu avem palmares”

“Sunt şanse mici ca eu să joc contra Stelei, sâmbătă seară. Sigur, mai este o restanţă pe care noi o vom bifa marţi, după acele zile cu zăpadă când nu s-a putut juca, dar atunci nu voi evolua sigur. Dacă voi fi bine fizic până sâmbătă, atunci voi intra măcar câteva minute. Nu acesta contează. Cel mai important meci este cel din play-off”, a spus Daniel Pancu, la o emisiune televizată.

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid se va juca pe 14 aprilie, pe Naţional Arena. Suporterii Peluzei Sud au anunţat că s-au vândut deja cele 23.000 de bilete puse în joc. vezi toate detaliile aici

Pancu, despre Academia Rapid: „Lucrurile se mişcă foarte greu”

De asemenea, legenda Rapidului a vorbit şi despre situaţia dificilă prin care trece Academia Rapid: “În momentul de faţă, Rapid are suporteri de Champions League. În rest, palmares nu are, personalitate juridică nu are, stadion nu va avea în curând, bază de pregătire nu are, centru de copii şi juniori nu are, jucători tineri pentru viitor nu are. Au trecut 8 luni de atunci şi lucrurile se mişcă foarte greu. Ai înţeles, da?”

Închide ×