Pancu s-a enervat. Atac la Dragomir. “Mă face pe mine fosilă?”

STEAUA - RAPID
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/04/2018, 14:42
Pancu s-a enervat. Atac la Dragomir. “Mă face pe mine fosilă?”

Daniel Pancu este jucătorul celor de la Academia Rapid, deşi a ajuns la 40 de ani şi aşteaptă cu nerăbdare meciul pe care echipa sa îl va disputa contra lui CSA Steaua, pe Arena Naţională, deşi el nu va putea să evolueze sâmbătă seara. Atacantul a ţinut să-i răspundă lui Dumitru Dragomir, care a supus că fanii vor veni doar la acest meci şi că nu au ce vedea la partidele din liga 4.

“Nu se face ceea ce a făcut domnul Dragomir. Este o declaraţie tristă, chiar tragică, pentru fotbal. Un om care a condus fotbalul românesc atâţia ani a transmis un mesaj public prin care le-a cerut oamenilor să nu vină la stadion. Păi, unde să se ducă? La Bistriţa-Ceahlăul? Mă face pe mine fosilă?O fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018. El nu ştiu dacă atrage patru suporteri pe stadion Noi am avut cei mai puţini fani marţi, la meciul cu Victoria, când au fost 950 de bilete vândute. În rest, am avut de la 1.430 de fani, până la 11.000, în meciul cu Steaua, din tur. Nu e doar foc de paie. Fanii nu vin doar la meciul cu Steaua”, a declarat Daniel Pancu pentru o televiziune de sport. 

Motivul pentru care Daniel Pancu s-a enervat pe Dumitru Dragomir

“Nu va însemna nimic dacă vor veni mulţi fani la CSA Steaua – Rapid. Şi la Rangers, în Liga a 4-a din Scoţia, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, îşi dă seama că nu are ce să vadă şi pleacă. Nu va mai veni nimeni. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbalişti care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Închide ×