Fotbal intern

Pancu și Maftei, primele reacții după Rapid-Steaua 2-0. “A fost ca pe vremuri”

03.06.2018 | 22:59
Pancu si Maftei primele reactii dupa RapidSteaua 20 A fost ca pe vremuri

Rapid a învins Steaua cu scorul de 2-0 și merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Vasile Maftei și Daniel Pancu au oferit primele declarații după meci. Jucătorii au încredere că problemele Rapidului se vor rezolva.

“Rapid a avut jucători cu experiență, un schelet format din foști jucători de primă Ligă. A contat foarte mult. În meciurile importante, echipa care are jucători cu experiență câștigă. A fost destinul meu să nu pot să joc împotriva Stelei în Liga 4, m-am accidentat înainte de meciurile cu Steaua, dar eu mi-am făcut mereu datoria când i-am întâlnit în prima ligă. Per total, niciodată nu am pus evoluția mea înaintea evoluției echipei. Greul va începe abia sezonul viitor”, a declarat Daniel Pancu după meci.

Rapidistul a mai spus că are încredere că problemele juridice de la echipă se vor rezolva. “Sunt probleme de organizare. Rapid e un mare brand, mai are nevoie de centru de copii și juniori, de infrastructură. Promisiuni sunt. Contează mult și meciul din Cupă cu Steaua, cine va căștiga va juca în Cupa României. Steaua nu e problema noastră. A ridicat nivelul competiției, spectacolul din tribune a fost ca pe vremuri. Mă consider un norcos. Suporterii echipelor de tradiție merită să fie în prima ligă. Orice s-ar întâmpla cu noi, avem dreptul să cerem un loc în Liga a 3-a pentru că am promovat pe teren.”

Vasile Maftei și-a salutat adversarii după derby-ul Rapid – Steaua

Rapidistul Vasile Maftei a salutat de la distanță Peluza Sud la finalul partidei. “Meciurile din play-off sunt altfel, important e că am arătat că avem caracter și ne-am ridicat la înălțimea suporterilor. Fotbalul trebuie să fie jucat pe teren și ei au încercat să dea totul. Trebuie să îi felicităm și pe cei învinși”, a declarat Vasile Maftei.