Fotbal intern

Pancu, supărat după Rapid – FCSB II 2-0: „Putem avea probleme pe viitor dacă facem la fel”. Mircea Lucescu a fost la meci

23.03.2019 | 17:55
Pancu suparat dupa Rapid  FCSB II 20 Putem avea probleme pe viitor daca facem la fel Mircea Lucescu a fost la meci

Rapid s-a distanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului din Seria a II-a a Ligii a 3-a, giuleștenii câștigând în Regie cu FCSB II, scor 2-0. Ambele goluri ale meciului au fost marcat de Marian Drăghiceanu, fotbalist trecut prin Liga 1 Betano, la Dunărea Călărași.

Pancu, supărat după Rapid – FCSB II 2-0

Spre finalul jocului, puștii de la FCSB au avut câteva ocazii uriașe, profitând de relaxarea din jocul giuleștenilor. Acest lucru l-a nemulțumit pe Daniel Pancu. Antrenorul a declara la finalul jocului că Rapid va pierde puncte pe viitor dacă fotbaliștii săi vor avea o atitudine asemănătoare și împotriva unor adversari mai puternici.

„Azi am întâlnit o echipă de copii a celor de la FCSB, dar care a venit să facă meciul vieții. Sunt mulțumit de aspectul jocului. Dacă m-a nemulțumit ceva azi, sunt cele trei ocazii făcute cadou adversarilor la 2-0. Nu am avut nici agresivitate pozitivă în careul advers. Multă imprecizie, finalizarea a lăsat de dorit. Dacă vom trata la fel fazele, vom avea probleme pe viitor. Mircea Lucescu nu a venit pentru mine, a venit pentru Rapid. Contează enorm că el apreciază jocul echipei. Îmi dă moral bun să aud astfel de lucru” – a spus Daniel Pancu la Digisport.

Mircea Lucescu a fost la meci
Mircea Lucescu a fost la meci

Printre personalitățile prezente la acest joc s-a regăsit și Mircea Lucescu, omul care a adus un titlu în Giulești. La finalul partidei, Lucescu a declarat că se bucură pentru șansa lui Daniel Pancu de a o antrena pe Rapid, fiind impresionat totodată de jocul pe care l-au prestat giuleștenii în partida cu FCSB.

„Mi-era dor de Rapid, de suporterii lor. Sunt bucuros pentru Pancu, echipa joacă plăcut. Depinde doar de ei dacă vor ajunge peste doi ani în Liga 1” – a spus Mircea Lucescu.

CS Afumați, principalul rival al Rapidului în lupta pentru promovare, s-a încurcat în această etapă, remizând 1-1 acasă cu Făurei.