Life

Pandemia de coronavirus le-a distrus căsnicia. Cuplurile care au ajuns la divorț în această perioadă

04.06.2020 | 14:43
Pandemia de coronavirus lea distrus casnicia Cuplurile care au ajuns la divort in aceasta perioada
ADVERTISEMENT

Noul coronavirus a făcut ravagii în lumea întreagă. A îmbolnăvit oameni, a ucis suflete, dar a distrus și căsnicii. Multe cupluri nu au trecut testul pandemiei și au ajuns la divorț.

Au divorțat în timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia i-a pus la grea încercare pe cei mai mulți dintre noi. Cele trei luni de izolare au sudat unele relații sau legături familiale, dar a și distrus multe cupluri, unele dintre ele aparent solide și cu ștate vechi de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent exemplu este al cuplului Megan Fox și Brian Austin Green, care, după zece ani de mariaj, s-au despărțit. Actrița a fost văzută deja cu un alt bărbat. Întrebat despre această situașie, Brian i-a luat apărarea lui Megan și a mărturisit că nu vrea să fie privit ca o victimă.

Julianne Hough a stat în izolare departe de soțul ei, fostul jucător de hochei Brooks Laich, și, recent, și-au anunțat separarea, după un mariaj de trei ani și multe discuții și speculații: “Ne-am gândit cu atenție pentru a ajunge la decizia de a ne separa. Ne iubim și ne respectăm în continuare”.

ADVERTISEMENT

Jaime King și Kyle Newman

Actrița a depus cererea de divorț și a și cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei, Kyle.  Cei doi erau împreună din 2007, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei “Fanboys”.

După cinci ani de căsătorie, Mary-Kate Olsen i-a cerut divorțul soțului ei mai în vârstă, Olivier Sarkozy, dar termenul s-a tot amânat din cauza pandemiei. Se pare că actrița a cerut urgentarea despărțirii oficiale.

ADVERTISEMENT

Starul formatiei Boyzone, Shane Lynch, s-a despărțit recent de soția sa, Sheena, dupa 13 ani de căsătorie. Artistul a recunoscut că, izolarea nu a fost de bun augur pentru ei, au apărut conflicte și s-a mutat din casa în care locuia cu soția și cele două fiice, Billie și Marley.