Life

Pandemia nu a afectat-o! Alexandra Ungureanu își schimbă casa și își “trage” mașină nouă

02.03.2021 | 14:40
Pandemia nu a afectato Alexandra Ungureanu isi schimba casa si isi trage masina noua
Alexandra Ungureanu, o norocoasă! Pandemia nu a afectat-o
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu nu pare să fi fost afectată absolut deloc de perioada pandemiei. Invitată, marți, în emisiunea “Vorbește Lumea”, de la PRO TV, cântăreața a povestit cât de mult i s-a schimbat viața de când a intrat și în posesia unui premiu însemnat, odată cu participarea la “Bravo, ai Stil! Celebrities”, show difuzat la Kanal D.

Alexandra Ungureanu a fost marea finalistă de la “Bravo, ai Stil! Celebrities” și a luptat în competiție alături de Theo Rose. Publicul a desemnat-o însă pe cântăreața de 39 de ani drept câștigătoare. Acel moment i-a adus, spre finele lui 2020, un premiu însemnat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat în posesia a nu mai puțin de 100 de mii de lei, pe care mărturisea atunci că urmează să îi folosească pentru a le face diverse surprize celor dragi. În prezent, Alexandra Ungureanu are și alte planuri pe care vrea să le pună în practică. A dezvăluit că urmează să se mute  la casă nouă și că își va schimba mașina.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri incredibile. Unde se mută artista?

Alexandra Ungureanu se poate considera una dintre artistele norocoase de la noi. Asta deoarece activitatea nu pare să îi fi fost întreruptă, așa cum a povestit chiar ea, și a putut onora diverse proiecte pe care le avea în plan. Totodată, artista dorește să facă anumite investiții însemnate și urmează să își schimbe atât mașina, cât și locuința.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut parte și de mai multe momente inedite, în direct, când a jucat “Adevăr sau provocare”, alături de prezentatorii Lora și Cove. A recunoscut că nu are un iubit, dar că “la viața ei” a iubit foarte mult și intens. Tocmai de aceea, noua ei melodie a avut un iz ceva mai trist, însă solista a recunoscut că nu mai resimte acele sentimente ca atunci când a compus piesa.

Telespectatorii au putut remarca faptul că Alexandra Ungureanu se menține arată și acum precum o adolescentă și nu își arată deloc vârsta. Mai mult, în jocul pe care l-au pus în practică la TV, a intrat foarte repede și Anna Lesko, aceasta fiind și ea prezentă pe platoul de filmare. La rândul ei, solista cu origini din Republica Moldova a recunoscut că nici ea nu are un iubit.

ADVERTISEMENT
Pandemia nu a afectat-o! Alexandra Ungureanu își schimbă casa și își trage mașină nouă
Alexandra Ungureanu și Anna Lesko s-au distrat împreună la Vorbește Lumea

“Cu atât mai mult în vremurile astea, starea de bine vine din interior. Îmi merge foarte bine din punct de vedere artistic, nu pot să mint. Pe pandemie s-au aliniat astrele si la mine. (…) Știi și tu cum e cu piesele, durează până se lansează, un an, doi, cinci, de atunci s-au schimbat multe.

Vreau să îmi schimb acum mașina, vreau să îmi schimb casa. Vreau să mă mut dintr-un apartament mai mic în unul mai mare acum. Casa propriu-zisă mai încolo, mai durează. E o primăvară pragmatică, ce flori. Eu așa funcționez cu schimbările, înainte eram din cinci în cinci ani, de acum în zece mi-am propus”, a povestit Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

“- Ai iubit? – Nu cred.”, le-a răspuns Alexandra Ungureanu prezentatorilor Vorbește Lumea

“Nici eu nu am iubit, dar am iubit în viața asta cu pasiune”, a răspuns și Anna Lesko.