News

Pandemie, dar nu pentru toți! Petrecere fără restricții într-un club de fițe din Capitală. Reacția Poliției

21.03.2021 | 18:49
Pandemie dar nu pentru toti Petrecere fara restrictii intrun club de fite din Capitala Reactia Politiei
Petrecăreții n-au respectat nicio regulă impusă de autorități. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pandemie, dar nu pentru toți! Aceasta pare a fi soluția pe care oamenii cu bani o aplică de zor. Concret, tinerii cu o situație materiale bună continuă să sfideze restricțiile și s-au distrat de minune într-un club de fițe din București.


UPDATE / Poliția Capitalei a precizat că a fost în control noaptea trecută în trei localuri din București în care se desfășurau astfel de petreceri și a dat amenzi.

ADVERTISEMENT

Precizarea a fost făcută la solicitarea jurnalistei Diana Oncioiu reporter la Să fie lumină și Dela0.ro, care a postat integral pe Facebook răspunsul Poliției Capitalei.

“În seara de 20 martie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov și al Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat mai multe verificări la unitățile de alimentație publică din zona de nord a municipiului.

ADVERTISEMENT

Au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, a precizat Poliția Capitalei.


ȘTIREA INIȚIALĂ / De altfel, pe înregistrare se vede că petrecăreții ignoră total măsurile impuse de autorități. Aproape că nu a existat masă unde să nu fie mai mult de șase persoane.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că legea prevede să nu se depășească acest număr în contextul pandemiei de coronavirus, una care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Pandemie, dar nu pentru toată lumea

Mai mult de atât, niciunul dintre clienții localului nu poartă masca de protecție și nici nu ține cont de distanțarea legală.

ADVERTISEMENT

Pe imagini se mai pot observa ospătarii clubului care vin să-i servească pe petrecăreți cu șampanii scumpe. Artificiile însoțesc băutura.

Mai mulți tineri flutură steagul Statelor Unite ale Americii, în timp ce restul se mulțumesc să filmeze momentul și, probabil, să se laude pe rețelele de socializare.

Două domnișoare, o blondă și o brunetă imortalizează de zor clipa. Angajații clubului ridică șampania deasupra capetelor pentru ca artificiile să nu reprezinte un pericol pentru cei aflați la masă.

De asemenea, un bărbat între două vârste, îmbrăcat într-un costum alb cu negru, fără mască de protecție, pare a fi amfitrionul evenimentului.

Deocamdată nu se cunosc măsurile care au fost luate împotriva conducerii clubului. Imaginile au ajuns însă și în posesia oamenilor legii.

ADVERTISEMENT