Carousel hot news

Gorjenii au noroc cu carul: au scăpat de Mario Gomez!

Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu nu vor mai trebui să gîndească o strategie specială pentru a-l anihila pe vîrful Fiorentinei, internaţionalul german Mario Gomez în perspectiva celor două...
16.09.2013 | 12:36
Gorjenii au noroc cu carul: au scăpat de Mario Gomez!
Fiorentina şi-a pierdut principala gură de foc în urma accidentării lui Gomez

Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu nu vor mai trebui să gîndească o strategie specială pentru a-l anihila pe vîrful Fiorentinei, internaţionalul german Mario Gomez în perspectiva celor două confruntări din Grupa E a Ligii Europa. Jocurile dintre gorjeni şi toscani sînt programate pe 24 octombrie, la Florenţa, respectiv 7 noiembrie, la Cluj.

Gomez va fi indisponibil pentru minim două luni, ca urmare a gravei accidentări suferite în timpul ultimei etape din Serie A, în meciul contra lui Cagliari. Este vorba de o accidentare la genunchi, mai precis de o ruptură de ligamente, ceea ce înseamnă o pauză prelungită.

La indisponbilitatea principalului om de gol, care de altfel şi marcase în jocul contra sarzilor, încheiat la egalitate 1-1, se adaugă cea a unui alt jucător important în sistemul tactic gîndit de Vicenzo Montella. Mijlocaşul Cuadrado are luxaţie de umăr şi va reveni în cel mai bun caz peste trei săptămîni sau 0 lună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri