Fotbal international

Fener şi Beşiktaş, excluse! APOEL, “lucky loser”!

UPDATE Ora 12:45 AZ Alkmaar - Atromitos 0-2, scor final, însă olandezii merg în urnele grupelor Europa League, după ce au învins cu 3-1 în prima manşă, în deplasare! Aşadar, urnele valorice...
30.08.2013 | 13:05
Fener si Besiktas excluse APOEL lucky loser
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 12:45 AZ Alkmaar – Atromitos 0-2, scor final, însă olandezii merg în urnele grupelor Europa League, după ce au învins cu 3-1 în prima manşă, în deplasare! Aşadar, urnele valorice finale pentru tragerea la sorţi de la ora 14:00 arată astfel:

 panduriiiiiiiiiiii

UPDATE Ora 10:05 APOEL Nicosia, eliminată în play-off, va ajunge totuşi, în grupe! Ciprioţii au fost extraşi, în urma tragerii la sorţi, din urna celor 30 de echipe, printre care şi Astra şi Petrolul, ce au pierdut, joi, calificarea şi vor evolua în grupele Europa League! Asta după ce Comitetul de Urgenţă al UEFA a decis, joi, ca locul din grupele Europa League al turcilor de la Fenerbahce, suspendaţi în urma deciziei TAS, să fie luat de una dintre echipele eliminate joi seară din play-off-ul competiţiei. Tragerea la sorţi a avut loc vineri dimineaţă, în urnă intrînd cele 30 de echipe care au părăsit competiţia după play-off.

ADVERTISEMENT

APOEL ar putea fi adversar al Pandurilor în grupele Europa League!

 

UPDATE Ora 09:50 Beşiktaş a fost eliminată din grupele Europa League, iar locul turcilor va fi luat de norvegienii de la Tromso. TAS a luat decizia în această dimineaţă, care practic reconfirmă decizia UEFA de a exclude Beşiktaş din cupele europene. Tromso va merge în urma a patra valorică la tragerea la sorţi şi nu va putea fi trasă în aceeaşi grupă cu Pandurii!

 

Pandurii Tg Jiu au reuşit o calificare fabuloasă la Braga şi se pregăteşte de grupele Europa League! Azi, de la ora 14:00, gorjenii îşi vor afla adversarii din grupe! Vor fi 12 grupe de cîte patru echipe, ce se vor alege prin tragere la sorţi a echipelor, împărţite în 4 urne valorice!

ADVERTISEMENT

Situaţia urnelor nu este stabilită definitiv din 3 motive:

1. Beşiktaş aşteaptă decizia TAS, de vineri, pentru a vedea dacă vor continua în Europa League sau vor fi excluşi. În cazul în care TAS va menţine decizia UEFA de excludere, cel mai probabil norvegienii de la Tromso, eliminaţi în play-off de Beşiktaş, vor lua locul turcilor în grupe!

2. Meciul AZ Alkmaar – Atromitos a fost întrerupt în minutul 59, la scorul de 0-1, şi se va relua astăzi, de la ora 12. În tur a fost 3-1 pentru olandezi!

ADVERTISEMENT

3. De asemenea, de la ora 10, cele 30 de pierzătoare ale play-off-ului din Europa League vor fi introduse într-o urnă din care se va extrage o singură bilă! Numele echipei extrase va fi calificată pentru grupe, în locul deja exclusei Fenerbahce, în urma deciziei TAS!

Cu toate acestea, Pandurii vor fi, cu siguranţă în grupa a patra valorică, din cauza coeficientului mic şi vor avea parte de adversari redutabili. Cei mai importanţi ar putea fi:

ADVERTISEMENT

Din grupa 1 valorică: Tottenham, Valencia, Lyon, Lazio, PSV Eindhoven, Sevilla sau Fiorentina

Din grupa 2 valorică: Dinamo Zagreb, Dnepr, Anji, Wigan, Swansea sau Betis Sevilla

Din grupa 3 valorică: Freiburg, Legia Varşovia, Kuban Krasnodar sau Maccabi Haifa

Cea mai accesibilă grupă posibilă ar putea fi formată din Pandurii, Standard Liege, Salzburg şi Şerif Tiraspol!

pandurii

ADVERTISEMENT