Cum a driblat un club de tradiţie falimentul. George Copos ar fi invidios!

Luana Martinescu   
în Fotbal intern
16/03/2018, 14:23
Cum a driblat un club de tradiţie falimentul. George Copos ar fi invidios!

 Tribunalul Gorj a decis în şedinţa de pe 14 martie să amâne până la sfârşitul lunii cererea de intrare în faliment a Pandurii Târgu Jiu. Marin Condescu, principalul creditor privat al clubului, spune că amânarea cererii a fost luată după ce instanţa a fost informată că săptămâna viitoare va avea loc Adunarea Creditorilor a clubului Pandurii, şedinţă în cadrul căreia poate decide orice, fiindcă are votul majoritar! 

„Am convocat Adunarea Creditorilor pentru a discuta despre sursele de venit pe care clubul le va avea în perioada următoare. Vom prezenta aceste surse instanţei de judecată şi cred că vom putea convinge că nu suntem în situaţia de faliment, aşa cum eronat a formulat cerere anul trecut administratorul judiciar al clubului”, a fost declaraţia lui Condescu pentru Pandurul.ro. 

“Cum să funcţioneze o firmă împotriva asociaţilor?!”

“E un caz atipic. N-am mai întâlnit un caz în care o firmă să funcţioneze împotriva voinţei asociaţilor. Ce se întâmpla mai departe, va decide instanţa. Clubul poate continua activitatea fără niciun sprijin de la asociaţi? Activitatea sportivă nu se poate autofinanţa în aceste situaţii. Niciunde în lume. Nu numai la Târgu Jiu. Dacă nu există sprijin de niciunde, el nu se poate autofinanţa”, s-a arătat indignat administratorul judiciar al clubului, Emanoil Ciobanu. Pandurii a rămas fără finanţare de doi ani! 

Închide ×