Carousel hot news

PANDURII-STEAUA. Se transferă Săpunaru: “Sînt în discuţii!”

PANDURII – STEAUA. Cristi Săpunaru a prefaţat pentru FANATIK.RO derby-ul cu campioana României, unul care se anunţă extrem de disputat. ...
30.03.2016 | 00:06
ADVERTISEMENT

PANDURII – STEAUA. Cristi Săpunaru a prefaţat pentru FANATIK.RO derby-ul cu campioana României, unul care se anunţă extrem de disputat.

Fundaşul este optimist că Pandurii vor obţine victoria cu Steaua în principal datorită forţei grupului şi valorii jucătorilor. Internaţionalul român a mai precizat că se află în discuţii cu mai multe echipe şi că va lua o decizie după terminarea campionatului.

Salut Cristi! Cum vezi partida cu Steaua?

– Disputa va fi una echilibrată, ambele echipe au jucători cu experienţă, de valoare. Nici o formaţie nu porneşte ca favorită. Se poate întîmpla orice. Partida va fi grea, însă vrem s-o cîştigăm. Cu acest gînd intrăm pe teren. Vrem victoria!

ADVERTISEMENT

Care sînt atuurile Pandurilor?

– Sîntem o familie! Formăm un grup unit care poate depăşi orice greutăţi. Atuul nostru principal este unitatea. Putem învinge pe oricine. Şi cred că am demonstrat acest lucru în acest sezon. Cînd intrăm pe teren, lăsăm deoparte problemele de orice natură şi încercăm să ne facem meseria cît mai profesionist. Avem jucători de valoare, care pot face diferenţa pe teren.

“Stanciu e cel mai în formă jucător de la Steaua”

Te-ai tachinat cu jucătorii de la Steaua la lotul echipei naţionale?

– Ne-au interesat prea mult partidele cu Lituania şi Spania şi nu prea am vorbit despre meciul direct din play-off. Era şi normal. Toţi trebuia să fim concentraţi la meciurile echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

Cum comentezi ascensiunea lui Stanciu?

– Este un fotbalist valoros şi cred că este cel mai în formă de la Steaua. Este tînăr, are talent, are un viitor frumos înainte. A demonstrat atît la Steaua, cît şi la echipa naţională că are valoare.

“Nu mă tem de arbitraj”

Vei fi adversar cu Momcilovic, care anul trecut a fost colegul tău.

– Va fi ciudat, este fostul nostru coleg şi ne obişnuisem cu el în familia noastră. Dar a ales să-şi continue cariera la Steaua, este alegerea lui.

ADVERTISEMENT

Te temi de arbitraj?

– Deloc! Sînt convins că arbitrii care vor fi delegaţi îşi vor face meseria cît se poate de bine. Nu mă tem că ar putea exista greşeli.

Te-ai duelat de multe ori cu Steaua de-a lungul carierei. Care este cea mai frumoasă amintire? Dar cea mai tristă?

ADVERTISEMENT

– Îmi aduc aminte cu cea mai mare plăcere de partida cînd i-am învins cu 5-1 pe Giuleşti. Meciul a avut o încărcătură deosebită. Cea mai tristă amintire pe care o am cu Steaua se leagă de cazul “bricheta”. Atunci am şi marcat, dar meciul a fost întrerupt. Toată lumea ştie istoria, nu vreau să-mi mai amintesc.

“Sînt în discuţii cu ceva cluburi”

Situaţia financiară de la Pandurii este tragică. Ce vei face din vară?

– Momentan, nu ştiu. Sînt în discuţii cu ceva cluburi, voi vedea la finalul sezonului. Pînă atunci vreau să-mi fac treaba cît mai bine la Pandurii.

ADVERTISEMENT

Cum vezi lupta pentru titlu?

– Play-off-ul va fi strîns, consider că sînt cinci echipe care se luptă pentru primul loc. Vreau ca Pandurii să ia campionatul. Nu vreau să mă gîndesc că altă echipă l-ar putea cîştiga în locul nostru. Lupta va fi dură, totul se poate schimba de la o rundă la alta.

19 partide a jucat Săpunaru pentru Pandurii. A marcat 6 goluri

1.000.000 de euro este cota lui Săpunaru conform site-ului transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri