Fotbal intern

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO. Momentul adevărului pentru Lucian Sănmărtean! E MAGICIAN sau “ciorbă reîncălzită?”

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO SURSA 1...
27.08.2016 | 22:00
PANDURIISTEAUA LIVE VIDEO Momentul adevarului pentru Lucian Sanmartean E MAGICIAN sau ciorba reincalzita

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO SURSA 1
PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO SURSA 2

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO. Lucian Sănmărtean va înfrunta Steaua, la Severin, din postura de adversar, pentru prima dată de la revenirea în România, după experienţa de la Al Ittihad.

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO.. Partida de la Severin dintre Pandurii şi Steaua este un prilej perfect pentru o revedere între Laurenţiu Reghecampf şi Lucian Sănmărtean, dar totodată şi momentul potrivit pentru ca mijlocaşul român să îi demonstreze lui Mihai Stoica că nu este un fotbalist depăşit.Anunţat titular Sănmărtean are toate motivele să facă un meci mare în această seară. dacă Reghe vorbeşte mereu la superlativ de fostul său elev, în schimb nu acelaşi lucru se poate spune despre Meme. În momentul în care s-a pus vorba despre o revenire la Steaua a celului poreclit “Magicianul”actualul director sportiv al vicecampionilor l-a ironizat pe Lucian.

“Sănmărtean nu poate ajuta Steaua deoarece nu poate să facă ambele faze. Şi cînd a fost la Steaua ce mare lucru am făcut? Am pierdut Cupa României cînd a luat roşu, iar campionatul era cîştigat înainte să vină el.  

Nu a jucat nici în supercupă că era suspendat. A jucat şi la Ludogoreţ şi nu ne-am calificat. Apoi îmi aduc aminte un meci cu el de la Kiev cînd am luat trei goluri. Eu am desfiinţat acasă cuptorul cu micorunde. Nu îmi place mîncarea reîncălzită”, a spus Meme.

“Îmi pare rău că nu l-am luat pe Sănmărtean!”

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO.. Însă sesizînd că Meme a fost mult prea ironic cu fostul fotbalist al Stelei, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali a ţinut să îi transmită şi public un mesaj directorului sportiv al echipei sale: ”I-am spus lui Mihai să nu critice niciodată fotbalişti care ne-au ajutat. Poate că nu luam titlul în anul ăla dacă nu era Sânmărtean la noi, plus că am şi luat bani pe el. Sânmărtean merită puţină diplomaţie din partea clubului nostru”, a spus Becali, după care a revenit cu declaraţii la adresa fostului său jucător, după meciul cu Sparta Praga din deplasare, scor 1-1. ”Acum îmi pare rău că nu l-am mai luat pe Sănmărtean, defilam cu el pe teren la Praga, o emoţie nu aveam. Dacă era el pe teren câştigam lejer. Mihai Stoica a greşit spunând că e o ciorbă reîncălzită, Sânmărtean e un mare fotbalist”, a spus Becali.

“Fotbalul de o repriză nu s-a inventat!”

PANDURII-STEAUA LIVE VIDEO.. Însă cunoscut ca un tip orgolios, Mihai Stoica nu a cedat nici după aceste declaraţii, iar într-o discuţie pe facebook cu un suporter şi-a justificat poziţia. “”Am optat pentru Achim. Vom vedea dacă am greşit sau nu. Fotbal de o repriză nu s-a inventat”, a spus Meme.

“Nu m-au deranjat declaraţiile lui Meme”

LIVE VIDEO. PANDURII-STEAUA. Însă în momentul în care a fost prezentat la Pandurii, fostul mijlocaş al Stelei, Lucian Sănmărtean a vorbit extrem de frumos despre trecutul său la Steaua, nedorind să intre în nici un fel de conflict cu Meme. “Mi-am făcut datoria pentru Steaua, am făcut parte dintr-un grup foarte bun şi am luat trei trofee, nu mă gîndesc prea mult la ce a declarat. Sunt păreri personale pe care nu le comentez şi care nu mă afectează, nu m-a deranjat că MM a spus că sunt o ciorbă reîncălzită. Nu m-au deranjat declaratiile sale”, a spus, Sânmărtean.

STEAUA

4-1-4-1

Niţă- Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovici-Boldrin-Adi Popa, Stanciu, Hamroun, De Amorim- Fl. Tănase

PANDURII

4-2-3-1

Lazăr- Unguruşan, Buijs, Bunoza, Grecu-Mrzljak, Obodo-Trifu, Sănmărtean, Herea- Ţucudean

Partida se dispută azi de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro

Tags: