Fotbal intern

Pandurii Târgu Jiu, în faliment! Echipa care a jucat și în grupele Europa League va face apel la decizia Tribunalului Gorj

27.11.2019 | 20:20
Pandurii Târgu Jiu, în faliment! Echipa care a jucat și în grupele Europa League va face apel la decizia Tribunalului Gorj
Jucătorii de la Pandurii. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu (cum este denumirea completă a societății care administrează fosta prim divizionară Pandurii, acum pe locul 19, penultimul, în liga secundă) a intrat în faliment conform deciziei luate de Tribunalul Gorj. „Sentința” nu este definitivă și pentru moment echipa lui Marin Condescu poate continua să joace în Liga 2.

Decizia luată de Tribunalul Gorj în cazul Pandurilor

„Admite cererile formulate de către administratorul judiciar CONSULTING COMPANY IPURL şi creditoarea AJFP GORJ privind deschiderea procedurii falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU.

ADVERTISEMENT

Dispune deschiderea procedurii generale a falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului de administrare.

Desemnează lichidator judiciar provizoriu CONSULTING COMPANY IPURL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din lege cu un onorariu lunar de 5000 lei din averea debitoarei.

ADVERTISEMENT

Dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorilor prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă şi Oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea efectuării menţiuni.

Fixează termen pentru predarea gestiunii 23.12.2019. Fixează termen pentru depunerea cererilor de creanţe născute după deschiderea procedurii insolvenţei la data de 10.01.2020.

Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi publicarea în BPI a tabelului suplimentar al creanţelor la 29.01.2020. Termenul pentru depunerea contestaţiile la tabelul suplimentar de creanţe este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului de creanţe.

ADVERTISEMENT

Fixează termenul pentru tabelul definitiv consolidat de creanţe la 12.02.2020”, s-a arătat în decizia luată de Tribunalul Gorj.

Pandurii vor face apel la decizia Tribunalului Gorj

Decizia Tribunalului Gorj nu este definitivă, iar conducerea Pandurilor va face apel și a anunțat printr-un comunicat pe site-ul clubului ce măsuri va lua.

„Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face apel la decizia instanţei care a admis cererea lichidatorului judiciar privind intrarea în faliment a clubului şi anunţă că activitatea clubului va continua conform programului stabilit şi echipa de seniori precum şi cele de juniori vor continua competiţiile”, au comunicat Pandurii.

ADVERTISEMENT
  • 19 este locul pe care Pandurii Târgu Jiu în Liga a doua cu 8 puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri