Se întâmplă în România: o echipă e la un pas să fie reprimită în Liga 1!

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
14/09/2017, 14:40
Se întâmplă în România: o echipă e la un pas să fie reprimită în Liga 1!

Pandurii Tg. Jiu ar putea fi reprimită în Liga 1 Betano! Fotbalul românesc ar putea să mai producă un caz unic în Europa. După ce şi-a stabilit campioanele şi retrogradatele la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, acum ar putea să aibă parte de o nouă premieră: o echipă retrogradată ar putea să fie reprimită în Liga 1 Betano chiar pe parcursul campionatului! Este vorba de Pandurii Tg.Jiu, care tocmai a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti un proces care le dă dreptul să facă recurs la o penalizare de trei puncte din campionatul precedent!

“Este cea mai importantă victorie de etapă. Curtea de Apel a respins toate cererile formulate de FRF şi a decis că este competentă să judece conflictul dintre noi. A doua speţă care s-a judecat este că noi am cerut, în iunie, suspendarea Comisiei de Disciplină, adică acele 6 puncte anulate şi amenda care ne-a fost dată”, a spus preşedintele Marin Condescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pandurii Tg. Jiu vrea cel puţin 1,5 milioane de euro!

Panduri a fost penalizată de Comisiile Federaţiei cu trei puncte şi a pierdut şi cu 3-0 meciul cu ASA din cauză că a refuzat să intre pe teren în repriza secundă a partidei de la Tg. Mureş. Gorjenii invocaseră terenul impracticabil, acoperit cu gheaţă, care putea cauza accidentări. Chiar şi doar cu cele trei puncte în plus cu care au fost penalizaţi, oltenii ar fi rămas în Liga 1!

“Ne judecăm, asta este cel mai important lucru, pentru că regulamentele FRF sunt de partea noastră. Vom primi cel puţin banii pe care i-am pierdut prin decizia Comisiei. Vorbim apoi de drepturile de televizare, sponsori, publicitate, tot ceea ce se pierde de la prima divizie. Sunt cel puţin 1,5 milioane de euro”, a declarat Condescu pentru gorjeanul.ro.

Închide ×