Panduru, dezamăgit de doi stelişti: „Sunt sub ce erau când au venit la FCSB”

fcsb, steaua, panduru, nedelcu, romario benzar

Basarab Panduru crede că două dintre noile achiziţii ale FCSB-ului sunt sub nivelul pe care îl aveau când au venit la Steaua.

Fosta legendă a Stelei crede că fotbaliştii de naţională Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar sunt sub nivelul pe care l-au arătat în precedentul sezon la Viitorul, când au reuşit să devină campioni ai României.

"Mă îngrijorează în perspectiva naţionalei. Mi se pare că în acest moment sunt sub, nu numai ce au fost la Viitorul, dar sunt sub. Am impresia că Benzar în acest moment e sub faţă de ce a fost când a venit la FCSB. Nu poate să fugă, nu mai e limpede la minte, nu mai are acţiunile pe care le avea. Asta mă îngrijorează", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Nedelcu şi Benzar, titulari de drept la FCSB

Cei doi foşti jucători au fost aduşi în vară la FCSB. Nedelcu l-a costat pe Becali nu mai puţin de 2 milioane de euro şi a evoluat în 30 de meciuri pentru FCSB în actuala stagiune, marcând un gol şi oferind un assist. De cealaltă parte, Romario Benzar a prins 23 de meciuri, marcând un gol şi oferind trei assist-uri. Fundaşul dreapta al naţionalei a costat peste 1,5 milioane de euro.