Fotbal intern

Panduru face praf un dinamovist: „Nici în liga a doua nu te primește”

20.08.2018 | 09:37
Panduru îl critică pe Laurențiu Corbu, pentru declarațiile făcute după înfrângerea cu CFR Cluj

Dinamo a pierdut în Gruia, după un joc modest, în fața celor de la CFR Cluj, cu scorul de 3-1. Dinamoviștii au deschis scorul prin fundașul Mihai Popescu, dar apoi au avut o cădere în joc care le-a permis celor de la CFR să întoarcă soarta partidei, după o dublă a lui Țucudean și un gol semnat de Omrani. Motivele aduse de dinamoviști pentru această prestație nu l-au convins pe Basarab Panduru, care a ținut să îl critice în mod special pe unul dintre dinamoviști.

„Ne doream foarte mult cele trei puncte. Din păcate este o înfrângere greu de explicat. După ce am înscris am fost mai relaxați. Nu ne gândeam că devenim lideri, ne gândeam doar să facem un meci bun. A fost un meci destul de bun, destul de echilibrat, dar după ce am am marcat nu am mai fost concentrați”, a spus tânărul fotbalist al lui Dinamo. Reacția lui Laurențiu Corbu a fost taxată imediat de Basarab Panduru. „Îl ascultam pe Corbu, dar nu vreau să mai comentez. Am zis că nu mai comentez, dar cum să spui că nu ai fost concentrat? A spus că nu era concentrat. Dacă nu eşti concentrat nu ai ce căuta în prima ligă! Nici în liga a doua nu te primeşte Viorel Moldovan dacă nu eşti concentrat. Nici Leo Grozavu la Petrolul nu te ia aşa”, a spus Panduru la o emisiune televizată.

Panduru nu este singurul expert care îi critică pe fotbaliștii lui Dinamo

Basarab Panduru nu este singurul dintre experții de pe micile ecrane care îi critică pe fotbaliștii lui Florin Bratu. Cornel Dinu a revenit și el cu o declarație destul de dură, după meciul pierdut în Gruia„Ambele echipe au jucat mai rapid, dar, din păcate, la Dinamo a intervenit din nou nesiguranța defensivă. E nepermis ca Țucudean să fie privit de 4 fundași și să nu intervină nimeni. Trebuie atitudine, nu expectativă, fundașii au fost spectatori. Apoi, pe lipsa de experiență a lui Olteanu și a lui Ciobotariu, s-au mai luat goluri”.

Și Florin Bratu a dat vina pe lipsa de experiență a unora dintre jucătorii săi pentru felul în care formația sa a pierdut meciul: „Până la un moment dat am jucat bine, consistent. Dar lipsa de maturitate ne-a trădat. Să nu uităm că am jucat contra campioanei, echipa care a făcut cele mai mari investiţii. Sper să prindem experienţă şi la meciurile următoare să fim mult mai exacţi. N-am avut maturitate în anumite momente de joc, tinereţea se vede în faţa echipelor care au forţă. Trebuie să avem răbdare cu aceşti jucători, pentru că uşor-uşor vom prinde încredere mai multă şi ne vom prezenta mai bine”, a fost discursul lui Bratu de la finalul meciului.

După 5 etape, Dinamo se află pe locul 6, cu 7 puncte. Trupa lui Florin Bratu are al doilea atac din Liga 1 Betano, cu 9 reușite, dar și cea mai slabă defensivă, cu 10 goluri încasate. Etapa viitoare elevii lui Florin Bratu vor primi pe teren propriu nou-promovata FC Hermannstadt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri