ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Panduru ironizează echipa Kazahstanului: “Se duceau pe fentă până la jumătatea terenului”

România a debutat cu dreptul sub comanda lui Cosmin Contra, 3-1 contra Kazahstanului, rezultat care îl apropie pe noul selecţioner de un obiectiv important pentru această primă acţiune. Cu...
Autor: Irina Aldea | 06.10.2017 | 00:50
Panduru ironizează echipa Kazahstanului:

România a debutat cu dreptul sub comanda lui Cosmin Contra, 3-1 contra Kazahstanului, rezultat care îl apropie pe noul selecţioner de un obiectiv important pentru această primă acţiune. Cu punctele obţinute din acest succes, „tricolorii” trec peste Ungaria şi Irlanda şi ajung până pe locul 24 în ierarhia coeficienţilor pentru Liga Naţiunilor. Fostul fostbalist, Basarab Panduru, a avut totuşi câteva comentarii de făcut la adresa adversarilor noştri de astăzi.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru i-a ironizat pe jucătorii reprezentativei din Kazahstan, după ce au pierdut meciul de pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti în faţa României, scor 1-3: “Prima repriză a fost una bună, dar mie mi se pare că adversarii au fost foarte slabi. Îţi trebuie fineţe să faci ce face Budescu. Dar nici asemenea adversari nu găseşte mereu, care se duceau pe fentă până la jumătatea terenului”, a declarat Panduru pentru o televiziune din România. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Panduru a comentat şi faza penalty-ului transformat de Budescu

“Iar la penalty, portarul nu putea apăra niciodată, indiferent de câte ori executa. Pleca cu jumătate de oră mai devreme. Dar Budescu a dat golurile din fazele lui, până la urmă”, a spus Panduru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!