Video. PAOK, record în Grecia! Răzvan Lucescu, lider solitar

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
28/01/2018, 17:12
Video. PAOK, record în Grecia! Răzvan Lucescu, lider solitar

Deşi a fost obţinută foarte greu, victoria celor de la PAOK Salonic este extrem de importantă pentru că-i duce în fruntea clasamentului, în urma neaşteptatei remize a celor de la Olympiakos pe terenul celor de la Asteras Tripolis!

Răzvan Lucescu este la a 11-a victorie consecutivă în toate competiţiile din Grecia şi fără gol primit în ultimele şapte meciuri! Unicul gol al partidei cu Panetolikos, la care atacantul Vlad Morar a jucat tot meciul, a fost marcat de sârbul Aleksandar Prijovic în minutul 87. Este pentru prima dată în ultimii 45 de ani în Grecia când o echipă reuşeşte o serie de 11 succese consecutiv.

Lucescu, 12 victorii şi o remiză după meciul Panetolikos – PAOK 0-2

PAOK Salonic nu a mai pierdut un meci din 5 noiembrie, când formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de AEK Atena, scor 0-1. De atunci şi până în prezent, echipa din Salonic a înregistrat 12 victorii şi un rezultat de egalitate.

După meciul Panetolikos – PAOK 0-2, echipa lui Răzvan Lucescu a acumulat 43 de puncte şi are un avans de două puncte faţă de următoarele clasate, AEK Atena şi Olympiakos Pireu. În etapa viitoare, PAOK Salonic va juca în deplasare cu PAS Giannina.

Închide ×