Panică în avionul FCSB-ului. Au crezut că e vorba de atentat terorist

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
22/09/2017, 08:38
Panică în avionul FCSB-ului. Au crezut că e vorba de atentat terorist

CFR Cluj şi FCSB s-au întâlnit în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar cele două rivale la titlu au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile lui Urko Vera şi Constantin Budescu.

Înainte ca CFR Cluj şi FCSB să se întâlnească în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 Betano, formaţia pregătită de Nicolae Dică a avut parte de un moment demn de filmele de groază. După ce au fost nevoiţi să stea mai bine de două ore pe Aeroportul Internaţional Henri Coadă din Bucureşti din cauza condiţiilor meteo nefoavorabile, steliştii au avut probleme şi în avionul care îi ducea spre Cluj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CFR – FCSB 1-1. În avionul steliştilor s-au auzit mai multe bubuituri

Echipa pregătită de Nicolae Dică a trecut printr-un moment de panică, iar toţi călătorii au început să ţipe. În interiorul avionului în care se afla delegaţia echipei FCSB s-au auzit mai multe bubuituri, iar jucătorii s-au panicat până când au aflat care este motivul bubuiturilor, anunţă cancan.ro. Conform sursei citate, era vorba de mai multe rachete antigrindină care au explodat în apropierea culoarului de zbor, dar pasagerii s-au gândit imediat la un atac terorist.

În etapa a 12-a din Liga 1 Betano, FCSB va primi vizita formaţiei FC Dinamo Bucureşti, duminică, de la ora 20:30, pe “Arena Naţională”, iar CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la Astra Giurgiu, luni, ora 20:30, pe stadionul “Marin Anastasovici”.

CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Toate meciurile echipelor din România sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×