Panică în Dubai! Un zgîrie-nori cu 75 de etaje a luat foc

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 17:24
Panică în Dubai! Un zgîrie-nori cu 75 de etaje a luat foc

Incendiu de amploare la un zgârie-nori din Dubai la Turnul Sulafa, iar imaginile cu flăcările care pun stăpânire pe clădire s-au răspândit rapid pe reţelele de socializare.

În imagini se poate observa cum faţada clădirii se desprinde şi cade de pe clădirea rezidenţială pe trotuar. Potrivit presei locale, incendiul a izbucnit la etajul 35 al clădirii, ce are 75 de etaje, iar flăcările s-au extins cu o viteză uluitoare. Mai multe echipaje pentru situaţii de urgenţă au venit la faţa locului pentru a stinge incendiul.

Autorităţile se pare că au reuşit să controleze focul, precizând că au fost afectate aproape 15 etaje. Potrivit primelor informaţii, nici o persoană nu a fost rănită.

„Am fost alertaţi la ora 14:48. În prezent, echipele de pompieri de la Al Marsa, Al Barsha, Al Rashidiya şi Al Karama lucrează pentru a stinge focul”, a declarat un purtător de cuvânt al Apărarii Civile.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×