News

Panică în centrul Capitalei. Un bărbat şi-a dat foc în văzul lumii, acum se zbate între viaţă şi moarte

Şi-a dat foc în centrul Bucureştiului. Un bărbat de 33 de ani s-a autoincendiat, martorii spun că se afla sub influenţa alcoolului.
09.12.2022 | 15:03
Panica in centrul Capitalei Un barbat sia dat foc in vazul lumii acum se zbate intre viata si moarte
Un bărbat de 33 de ani şi-a dat foc în centrul Capitalei
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, după ce şi-a dat foc vineri pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

Bărbatul era un om al străzii

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, vineri, în jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei 10 au fost sesizaţi, prin 112, că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, s-a autoincendiat, pe o stradă din Sectorul 3. La faţa locului deplasându-se de urgenţă poliţiştii şi echipaje medicale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost dus la spital în stare gravă, cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Martori oculari firmă că ar fi vorba de o persoană fără adăpost, care la momentul autoincendierii se afla în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost preluat şi transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, mai transmite Poliţia Capitalei. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe persoane recurg la astfel de gesturi extreme, în urmă cu mai puţin de două săptămâni Uun tânăr de 24 de ani din comuna doljeană Izvoare dându-şi foc într-o benzinărie, la scurt timp după ce fusese prins drogat la volan și fără permis de conducere.

De asemenea, luna trecută, un bărbat de 65 de ani din comuna gorjeană Peștișani s-a autoincendiat în fața primăriei din localiate. Din cauza arsurilor suferite pe abdomen și la picioare, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Focul a fost stins de câteva persoane care se aflau la locul incidentului.

Cel mai şocant caz a fost însă al unui tânăr în vârstă de 26 de ani, care și-a dat foc în mașină, lângă localitatea constănţeană Murfatlar.

Acesta a postat cu doar câteva minute înainte de tragedie un mesaj video, în care își explica gestul. Sătul de jignirile tatălui, el spunea că alege moartea.

ADVERTISEMENT