Life

Panică în familia Gabrielei Cristea, după ce Tavi Clonda a luat contact cu Marcel Pavel: „Momente îngrozitoare pentru noi”

23.06.2020 | 07:32
Panica in familia Gabrielei Cristea dupa ce Tavi Clonda a luat contact cu Marcel Pavel Momente ingrozitoare pentru noi
ADVERTISEMENT

Este mare panică în familia Gabrielei Cristea, după ce Tavi Clonda a intrat în contact cu Marcel Pavel, infectat cu virusul SARS-COV-2. Chiar dacă soțul prezentatoarei de televiziune a ieșit negativ la testare, teama nu a dispărut.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, panicați din cauza coronavirusului

Ba mai mult, Gabriela a scris un mesaj extrem de dur la adresa celor care nu cred în coronavirus, mai ales după ce în mediul online vedetele Antenei 1 au fost aspru criticate, ba unele chiar acuzate că sunt plătite să mintă pentru a manipula lumea.

ADVERTISEMENT

Gabi a mărturisit că Tavi se ferește tot mai mult de oameni, că l-a luat o panică pe care o resimte și ea. Ultimele zile din viața celor două vedete au fost unele de coșmar, însă amândoi încearcă să fie cu picioarele pe pământ în acest val al isteriei.

Gabriela a spus că Tavi Clonda a așteptat cu sufletul la gură timp de 10 ore să îi sosească rezultatele testului și, chiar dacă au răsuflat ușurați când au văzut că este negativ, frica nu a dispărut, iar precauția a devenit literă de lege în familia prezentatoarei de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Momentele de coșmar prin care au trecut cei doi soți

„Soțul meu a fost contact cu Marcel și a fost testat negativ. Au fost niște momente îngrozitoare pentru noi. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul.

Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil”, a scris Gabriela Cristea pe internet.

ADVERTISEMENT

„Cei care vorbesc asemenea aberații habar nu au prin ce trec cei care se trezesc, fără voia lor, cu acest nenorocit de virus sau cei care au fost în contact cu cei infectați.

Oameni fără minte, care nu au ce face cu viața lor și din plictiseală lansează teoriile conspirative pe care le citesc în ultima perioadă și mă crucesc”, a mai scris vedeta.

ADVERTISEMENT