Life

Panică în Republica Dominicană, unde se filmează Survivor România! Coronavirusul i-a băgat în izolare pe concurenții din alte două țări

Este panică în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul Survivor România de la PRO TV! Coronavirusul a început să facă ravagii printre concurenții din Cehia și Slovacia.
13.01.2022 | 12:34
Panica in Republica Dominicana unde se filmeaza Survivor Romania Coronavirusul ia bagat in izolare pe concurentii din alte doua tari
Concurenții de la Survivor Cehia-Slovacia, izolați din cauza coronavirusului. Foto: survivor.markiza.sk
ADVERTISEMENT

Se iau măsuri de precauție serioase de către organizatorii Survivor Cehia-Slovacia, reality-show care se filmează în Republica Dominicană, acolo unde sunt și românii noștri.

Televiziunea Markiza, cea care transmite ediția ceho-slovacă, a făcut un anunț pe pagina sa web prin care i-a informat pe telespectatorii fideli ai show-ului că au intervenit anumite probleme de natură medicală în cadrul echipei emisiunii.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre câteva cazuri de coronavirus confirmate în rândul echipei, printre care și concurenții din cele două țări. Din acest motiv, aceștia vor fi ținuți sub supraveghere medicală și testați în permanență.

Coronavirus la Survivor, ediția ceho-slovacă

Concurenții cehi și slovaci au ajuns în Dominicană la începutul lunii ianuarie. La nici două săptămâni de la difuzarea show-ului pe micile ecrane, producătorii au fost nevoiți să întrerupă filmările.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat emis de Markiza, filmările se vor relua după ce organizatorii vor fi siguri că toți concurenții sunt în siguranță, iar pericolul Covid-19 a dispărut.

„Ca parte a unei abordări responsabile, filmările sunt întrerupte în prezent. Vrem să asigurăm un mediu sigur pentru întregul personal și toți participanții”, se arată în informarea transmisă de postul de televiziune Markiza.

ADVERTISEMENT

Postul a mai anunțat că vor rula în continuare ediții ale Survivor din cele care s-au înregistrat până acum, pe 17 și 18 ianuarie. Organizatorii speră ca participanții să se recupereze cât mai repede, iar show-ul să poată merge mai departe.

Survivor România începe pe 16 ianuarie 2022, la PRO TV

Vestea nu este una deloc plăcută pentru concurenții de la Survivor România. Aceștia pot sta liniștiți, întrucât perimetrul în care filmează celelalte țări nu este atât de aproape de ei. Mai mult, concurenții cehi și slovaci au fost deja izolați. Prin urmare, faimoșii și războinicii de la noi nu ar avea cum să fie infectați de aceștia.

ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România va începe la PRO TV duminică, pe 16 ianuarie 2022. Va fi transmis apoi lunea și marțea. Emisiunea va începe imediat după buletinul de știri prezentat de Andreea Esca.

12 faimoși și 12 războinici se vor lupta pentru a dovedi că sunt cei mai buni. Din acest sezon fac parte CRBL, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Otilia Bilionera și TJ Milles, printre faimoși.

De la războinici se fac remarcați Alex Delea, Guiu Haricleea, GB Blaze ex-Mireasa și Elena Matei, fostă concurentă la Chefi la cuțite.

 

ADVERTISEMENT