News

Panică într-o benzinărie de pe A2. Un șofer a plecat cu tot cu furtunul de la pompa de alimentare. Video

07.07.2020 | 13:05
Panica intro benzinarie de pe A2 Un sofer a plecat cu tot cu furtunul de la pompa de alimentare Video
ADVERTISEMENT

Într-o benzinărie de pe Autostrada A 2 s-a creat o adevărată panică, după ce un șofer neatent a plecat spre mare cu tot cu furtunul de la pompa de benzină.

Combustibilul a țâșnit și a început să curgă pe jos, printre mașini. Oamenii care se aflau în benzinărie sau cei care așteptau să alimenteze s-au speriat și au fugit cât au putut de repede.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse de martori, se pot vedea atât clienții care aleargă în toate direcțiile, cât și combustibilul care se împrăștie pe jos și pompa complet distrusă.

Un șofer a plecat cu tot cu furtunul de la pompa de alimentare

Șoferii care s-au oprit luni, în jurul orei 15:30, la stația de alimentare cu carburanți de la kilometrul 44 pe sensul de mers spre Constanța, au trăit momente de panică din cauza șoferului neatent.

ADVERTISEMENT

 

Unii, însă, au reușit să filmeze incidentul și, în scurt timp, imaginile au devenit virale. “Eram chiar lângă pompa respectivă, eu la pompa 1.

Și ștergeam parbrizul mașinii mele când am auzit un zgomot puternic și am văzut cum țâșnea combustibilul peste tot din pompa numărul 3.”, a povestit Dragoș Ștefan Mantoiu, citat de focuspress.ro.

ADVERTISEMENT

Primii care au reacționat au fost clienții, cei mai mulți aflați și ei în zona de alimentare. S-au speriat, s-au urcat în mașini și au plecat imediat. La scurt timp, angajații benzinăriei, după ce s-au dezmeticit și au înțeles ce se întâmplase, au oprit pompa și au încercat să absoarbă combustibilul irosit, împrăștiind material care absoarbe.

În scurt timp, pericolul de explozie a fost înlăturat.