Sport

Panică la Dinamo: “Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?” Atacantul “câinilor” a fugit de la locul faptei! Exclusiv

Dusan Celar, vârful împrumutat de la campioana CFR Cluj, a intrat cu mașina într-un hidrant din zona Otopeni. Oficialii au făcut confuzie de nume, crezând că e vorba de Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo!
15.05.2022 | 21:04
Panica la Dinamo Dusan a facut accident Cu cine mergem la baraj Atacantul cainilor a fugit de la locul faptei Exclusiv
Uhrin şi Celar, cei doi Dusan de la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost momente de panică la Dinamo în ziua în care şi-au aflat adversarul în meciurile de baraj. “Câinii” se pregătesc pentru “dubla” decisivă cu U Cluj, însă liniştea la echipă a fost întreruptă de un incident.

Panică la Dinamo: “Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?”

FANATIK a aflat că Dusan Celar, atacantul care a fost împrumutat de campioana CFR Cluj în acest sezon, a fost implicat într-un accident rutier. Duminică, în jurul orei 06:00 dimineaţa, fotbalistul a intrat cu autoturismul său Fiat într-un hidrant în zona Otopeni.

ADVERTISEMENT

Dusan Celar ar fi plecat de la locul accidentului, iar maşina era pe leasing, de la club. Accidentul a stârnit panică, dar şi confuzie la club, unii dintre angajaţi crezând că este vorba despre antrenorul Dusan Uhrin: “Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?”, a fost una dintre reacţii.

Dusan Celar a bifat doar două prezenţe în prima echipă

Croatul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat în iarnă de la CFR Cluj, însă nu a bifat decât două prezenţe în prima echipă a lui Dinamo în actuala stagiune. El a evoluat patru minute în meciul cu Botoşani (scor 0-4) şi o 45 de minute în înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-6.

ADVERTISEMENT

Apoi, Dusan Celar a fost trimis la echipa a doua sub comanda lui Sorin Colceag. Atacantul croat a fost transferat de CFR Cluj în septembrie 2021, însă fost folosit doar 10 minute de Dan Petrescu.

Atacantul croat a prins doar 10 minute în mandatul lui Dan Petrescu

Singura prezenţă a croatului în prima echipă a campioanei României a fost în meciul de Cupa României, cu Universitatea Craiova, în care a fost folosit 10 minute. Ardelenii au pierdut cu 0-1 duelul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Dusan Celar a fost împrumutat în iarnă de la CFR Cluj pentru a fortifica atacul “câinilor”. A primit puţine şanse din partea lui Flavius Stoican şi nici după venirea lui Dusan Uhrin, croatul nu a mai revenit la prima echipă.

Dinamo, baraj cu U Cluj pentru rămânerea în Liga 1!

Dinamo a avut mari probleme în ofensivă în actuala stagiune, seceta de goluri fiind unul dintre motivele pentru care “câinii” joacă barajul de menţinere / retrogradare în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

“Câinii” vor evolua împotriva lui U Cluj în dubla programată pe 22 şi 29 mai. Luni dimineaţa va fi tragerea la sorţi pentru stabilirea gazdei în prima manşă, programată deja pentru sâmbătă, de la ora 20:30.

  • 26 de ani are Dusan Celar
  • 49 de minute a bifat Celar în prima echipă de la Dinamo

 

ADVERTISEMENT