Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Panică la FCU Craiova după eșecul 0-2 cu FCSB: „Am mari emoții cu retrogradarea!” Video Exclusiv

FCU Craiova a jucat bine în partida cu FCSB, dar a fost învinsă în cele din urmă, scor 0-2. La FANATIK SuperLiga, Adrian Mititelu a recunoscut că îl bântuie teama retrogradării.
14.11.2022 | 13:45
Panica la FCU Craiova dupa esecul 02 cu FCSB Am mari emotii cu retrogradarea Video Exclusiv
După înfrângerea cu FCSB, Adrian Mititelu se teme că FCU Craiova ar putea retrograda. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși practică un fotbal atractiv, FCU Craiova este într-o criză totală de rezultate. După 0-2 cu FCSB, partidă în care oltenii au avut multe ocazii de a întoarce soarta jocului, FCU este pe locul 15, direct retrogradabil.

Adrian Mititelu a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA: “Echipa joacă, dar nu face puncte. Cum să nu am emoții de retrogradare?”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a vorbit despre teama de retrogradare. Un scenariu care părea imposibil de luat în calcul în startul sezonului, date fiind investițiile de la Craiova și ambițiile oltenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum să nu am emoții de retrogradare? Echipa joacă, dar nu face puncte. Cineva te ține în SuperLiga dacă nu ai puncte? O întârziere a depășirii acestui moment face ca și jocul să se prăbușească.

Nu e așa simplu, dar eu zic că ne revenim. Avem potențial. Nici să cădem în extrema cealaltă. Mai e mult de jucat, cu două victorii ieșim din zona aia. Dacă batem CSU, Pitești și Petrolul putem să intrăm în cărți.

ADVERTISEMENT

Suntem o echipă de moral. Cu 2-3 jucători în iarnă putem să abordăm cu șanse reale de a mai visa la play-off. Scenariul mai realist e cel cu play-out-ul”, a explicat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS.

FCU Craiova rămâne fără victorie în SuperLiga din 10 septembrie, când bătea pe Rapid. Dar e la doar 10 puncte de locul 6, ocupat de FCSB

FCU Craiova a pierdut partida cu FCSB, din etapa a 18-a din SuperLiga, scor 0-2, goluri marcate de Octavian Popescu și Joyskim Dawa. Oltenii au avut numeroase ocazii, în special în partea a doua, dar au suferit la finalizare.

ADVERTISEMENT

După 18 partide disputate, FCU Craiova 1948 este pe locul 15 în SuperLiga, cu doar 16 puncte. Oltenii traversează o serie de coșmar, fără victorie în campionat din 10 septembrie, când băteau pe Rapid în etapa 10.

Totuși, clasamentul în SuperLiga rămâne foarte strâns, iar distanța care o desparte pe FCU Craiova de zona de play-off nu este chiar atât de mare. Sunt 10 puncte în acest moment față de locul 6, ocupat de FCSB.

ADVERTISEMENT