Pariuri sportive

ULTIMA ORĂ. Panică la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Directorul general Tudor Şimota, depistat pozitiv cu coronavirus! “Da, e adevărat!”

23.03.2020 | 16:05
ULTIMA ORA Panica la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc Directorul general Tudor Simota depistat pozitiv cu coronavirus Da e adevarat
ADVERTISEMENT

Tudor Şimota, directorul general al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, situație ce a creat panică la ONJN, Simota intrând în contact în ultimele zile cu mulți dintre angajați.


UPDATE Ora 15:30 / Tudor Şimota a confirmat informaţia oferită de FANATIK, conform căreia rezultatul testului său coronavirus a ieşit pozitiv. “Da, sunt internat la Balș, este adevărat că am fost diagnosticat cu coronavirus. Toate celelalte chestii care circulă pe seama mea, că aș avea dosar penal pentru că am ascuns informații despre o eventuală vacanță afară sau că am fost zilele trecute la Guvern, sunt niște fabulații! Nu am fost plecat în străinătate și nu am fost la Guvern, ca să fie clar! De câteva zile mă simțeam slăbit, sâmbătă am făcut febră 38,5, am chemat Salvarea si au zis ca e doar gripă. Am insistat să mă ducă la spital, iar acolo am cerut să mi se facă testul. Așa s-a confirmat coronavirusul. Acum sunt mai bine”, a declarat Şimota pentru gsp.ro

ADVERTISEMENT

 

Ştirea initiala, 23 martie, ora 11:57

Directorul general al ONJN, depistat pozitiv cu coronavirus

Tudor Şimota este director general al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc din octombrie 2014, răspunzând pentru supraveghere și control în domeniul jocurilor de noroc din România.

Duminică, Tudor Şimota a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a fost internat, la scurt timp, la Institutul Național pentru Boli Infecțioase Matei Balș din București.

ADVERTISEMENT

Depistarea directorului general cu noul tip de coronavirus a creat panică și sentimente de frică la ONJN, mulți angajați intrând în contact cu Tudor Şmota în perioada 16 – 18 martie, cu doar câteva zile înainte de verdictul pozitiv al testului pentru coronavirus.

Angajații Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc care au avut contact direct cu Tudor Simota în ultimele zile, și familiile acestora, au intrat în carantină, la domiciliu, până pe 31 martie.

ADVERTISEMENT

Tudor Şimota, fost consilier personal al secretarului de stat

Începând cu anul 2012, Tudor Şimota a fost angajat al Ministerului Finanțelor Publice, cu diferite roluri, printre care consilier personal al secretarului de stat, reprezentatul statutului în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Naționale „Loteria Română” sau consilier personal al Ministrului delegat pentru Buget.

Din mai 2014, Tudor Simota este în conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Inițial, Simota a fost numit consilier personal al președintelui ONJN, dar din octombrie 2014 a devenit director general.

ADVERTISEMENT