Sport

Panică la PSG. Kylian Mbappe s-a accidentat și a fost înlocuit după doar 50 de minute

Kylian Mbappe le dă mari emoții oficialilor de la PSG. Starul naționalei Franței s-a accidentat în minutul 50 și nu a terminat pe teren confruntarea cu FC Bruges.
15.09.2021 | 23:57
Panica la PSG Kylian Mbappe sa accidentat si a fost inlocuit dupa doar 50 de minute
ADVERTISEMENT

Tripleta de vis a vicecampioanei Franței Messi – Neymar – Mbappe ar putea să fie ”știrbită” pentru următoarea perioadă. Atacantul de 22 de ani s-a accidentat în meciul cu FC Bruges.

Fotbalistul a acuzat probleme medicale încă din prima repriză a meciului cu campioana Belgiei. La pauză a primit îngrijiri, iar staff-ul medical al celor de la PSG și-a dat acordul să continue jocul.

ADVERTISEMENT

Mbappe, clientul preferat al fundașilor belgieni

Kylian Mbappe a fost unul dintre cei mai ”tăvăliți” fotbaliști ai lui PSG în disputa cu FC Bruges. Atacantul a fost luat în primire din primele minute.

În finalul primei reprize un contact dur cu Stanley Nsoki a pus sub semnul întrebării prezența lui pe teren în actul secund.

ADVERTISEMENT

Medicii vicecampioanei Franței și-au făcut datoria și l-au recuperat pe golgheterul trupei lui Mauricio Pochettino.

Mbappe a rezistat doar șase minute după reluarea jocului. A fost doborât de un adversar, iar fotbalistul a făcut semne către banca tehnică solicitând înlocuirea.

ADVERTISEMENT

De această dată staff-ul medical nu a mai avut cum să-l recupereze și a încuviințat schimbarea acestuia cu Mauro Icardi. Cel mai probabil, la revenirea la Paris, fotbalistul va fi supus unor examinări minuțioase pentru a se stabili cât de gravă este accidentarea.

Kylian Mbappe, în conflict cu conducerea clubului și cu fanii

Kylian Mbappe nu este în cele mai bune relații, nici cu oficialii clubului, nici cu suporterii. Fotbalistul ezită să-și prelungească angajamentul cu PSG, scadent în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta nu a ascuns că visează să joace în viitor la Real Madrid și va profita, cel mai probabil, de faptul că la 1 ianuarie va putea demara discuțiile cu gruparea din capitala Spaniei.

Din cauză că nu vrea să-și continue cariera la PSG, fanii l-au huiduit la prima apariție în noul sezon de Ligue 1. Cu toate acestea Kylian Mbappe se dovedește a fi jucătorul momentului la formația de pe Parc des Princes.

Mbappe a înscris patru goluri în primele cinci etape din noul campionat al Franței și este principalul marcator al trupei lui Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT