Fotbal international

Panică la PSG. Neymar s-a accidentat și ratează meciul cu Barcelona din Liga Campionilor! Reacția brazilianului

11.02.2021 | 21:12
Panica la PSG Neymar sa accidentat si rateaza meciul cu Barcelona din Liga Campionilor Reactia brazilianului
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar este indisponibil pentru meciul cu Barcelona din Liga Campionilor. Starul lui PSG a suferit o accidentare la coapsă în meciul de Cupă cu Caen.


Neymar, mesaj dureros după accidentare

UPDATE, 11 februarie, ora 21:13 / Neymar a transmis un mesaj trist după accidentarea care îl va ține departe de teren aproximativ o lună și astfel va rata meciul tur cu FC Barcelona, din optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

”Tristețea e mare, durerea imensă și nu mă pot opri din plâns. Din nou trebuie să mă opresc să fac ceea ce iubesc cel mai mult, adică să joc fotbal. Uneori, mă simt incomod cu stiul meu de joc, pentru că driblez și sunt lovit mereu. Nu știu dacă problema sunt eu sau ceea ce se întâmplă pe teren… asta mă întristează.

Mă doare și mai tare când aud jucători, antrenori și comentatori care mă acuză că simulez, că sunt fals, că mă plâng și că sunt răsfăţat… Sincer să fiu, mă supără și nu știu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit jucând fotbal. Atât și nimic mai mult”, a scris brazilianul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 11 februarie, ora 10:23

De ceea ce s-au temut fanii parizienilor n-au scăpat. În minutul 63 al meciului cu Caen, Neymar a acuzat dureri la coapsa stângă.

Intervenția echipei medicale a fost zadarnică, brazilianul fiind înlocuit cu Kylian Mbappe.

Neymar s-a accidentat la mușchii aductori și va rata meciul cu Barcelona din Liga Campionilor

Neymar suferă a doua accidentare în decurs de numai două luni. La jumătatea lui decembrie, brazilianul a avut mari probleme la gleznă, după meciul cu Lyon și a stat departe de gazon aproape o lună.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de clubul parizian, în meciul cu Caen brazilianul a suferit o leziune la mușchii aductori. Momentan nu se știe cât va lipsi fotbalistul, dar antrenorul Mauricio Pochettino a anunțat la conferința de presă, de după victoria din Cupa Franței, că Neymar nu va fi disponibil pentru meciul cu Barcelona, din 16 februarie.

”Nu va putea juca împotriva Barcelonei, clubul a comunicat deja pașii pe care trebuie să îi urmeze. Vom încerca să alegem cea mai bună echipă în fiecare joc, cei care sunt 100% pe fiecare poziție. Este un jucător important dar avem un lot numeros”, a confirmat Pochettino, citat de Marca.

ADVERTISEMENT

PSG are probleme și în campionat

PSG a cucerit 7 din ultimele 8 ediții ale Ligue 1, dar sezonul în curs este unul mai degrabă modest față de pretențiile fanilor și a finanțatorilor clubului.

Parizienii au înregistrat deja 5 înfrângeri în campionat și se situează abia pe locul 3, după Lille și Olympique Lyon.

La începutul săptămânii viitoare PSG și Barcelona se vor duela în optimile Ligii Campionilor, manșa întâi fiind programată pe Camp Nou. Din 2017 nu a mai învins-o PSG pe Barcelona.

ADVERTISEMENT