Carousel hot news

Panică la Rahova! Jean Pădureanu, dus de urgenţă la spital

Problemele de sănătate pe care le îndură îi transformă într-un calvar viaţa lui Jean Pădureanu în arestul Penitenciarului Rahova. Aflat într-o stare delicată, fostul conducător al Gloriei...
22.04.2014 | 21:21
Panică la Rahova! Jean Pădureanu, dus de urgenţă la spital
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate pe care le îndură îi transformă într-un calvar viaţa lui Jean Pădureanu în arestul Penitenciarului Rahova. Aflat într-o stare delicată, fostul conducător al Gloriei Bistriţa a acuzat în această dimineaţă anumite dureri şi a fost transportat de urgenţă la spital, aceasta fiind una din numeroasele ieşiri forţate ale omului de fotbal de 78 de ani.

Nici măcar în ziua de Paşte nu a putut Pădureanu să stea liniştit, pentru că, după masa de dimineaţă, cel mai vîrstnic dintre condamnaţii “Dosarului Transferurilor” l-a chemat pe unul dintre gardieni şi i-a comunicat natura problemei sale. Acesta a fost urcat rapid într-o salvare a penitenciarului şi transportat la Spitalul “Sf. Ioan”, acolo unde a fost internat la secţia de urologie pentru a efectua o serie de controale care să stabilească originea durerilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri