News

Panică la sediul central al STB. Angajații au fost trimiși acasă pentru a se face o dezinfecție. Aceștia susțin că, de fapt, o colegă este suspectă de coronavirus

11.03.2020 | 16:32
Panica la sediul central al STB Angajatii au fost trimisi acasa pentru a se face o dezinfectie Acestia sustin ca de fapt o colega este suspecta de coronavirus
ADVERTISEMENT

Angajații sediului central ai Societății de Transport București (STB) au fost trimiși, miercuri, acasă, după ce compania a anunțat brusc o dezinfecție. Cu toate acestea, unii angajați susțin că motivul ar fi de fapt o colegă de-a lor, care a călătorit recent în Italia și care se află acum în izolare.

Angajații STB, trimiși acasă brusc

Surse din cadrul STB au declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, faptul că miercuri s-au trezit în jurul orei 12:00 cu mai multe persoane ce au început să dezinfecteze birourile sediului central al instituției, fără a exista o infromare în acest sens.

ADVERTISEMENT

Întrucât s-au plâns din cauza substanțelor puternice folosite pentru a dezinfecta clădirea, angajații sediului central STB au fost trimiși acasă.

Un angajat al sediului, care a dorit să-și păstreze anonimatul, ne-a declarat că situația ar fi cu totul alta. Astfel, una dintre angajatele STB, o șefă de birou, a călătorit în interes de serviciu la Roma și a revenit în țară pe 20 februarie, însă a continuat să vină la muncă până luni, iar marți și miercuri nu a mai fost zărită la muncă.

ADVERTISEMENT

Lucrătorii din sediul central spun acum că femeia s-ar afla în izolare, acesta fiind de fapt și motivul pentru care conducerea instituției a decis să facă o dezinfecție ad-hoc.

Răspunsul companiei a fost vag

Am încercat să aflăm adevărul privind această situație, însă răspunsurile primite au fost evazive.

ADVERTISEMENT

După ce i-am scris șefului biroului de presă al STB, Titus Liviu Vulpe, în legătură cu informațiile comunicate de către sursa noastră, acesta ne-a răspuns că dezinfecția de miercuri nu ar avea legătură cu angajatul aflat în izolare.

“Nu are legătură acțiunea de dezinfectare a unităților STB SA cu povestea despre care ați scris. Dezinfecția se face în toate unitățile STB SA, în contextul actualei situații”, este mesajul primit de la șeful biroului de presă.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu am primit nici confirmarea cazului cu pricina și nici dacă sediul central al STBa fost închis.

După ce am cerut din nou lămuriri, am primit următorul mesaj, în exclusivitate pentru FANATIK: “Nu există o angajată a STB în izolare. După ora 12:00 a fost supendată relația directă cu publicul (respectiv la Registratură)”.

Drept urmare, “povestea” (așa cum o numește șeful biroului de presă) rămâne deschisă și rămâne de văzut ce informații vor furniza reprezentanții companiei legat de dezinfecția de miercuri.

Între timp, angajaților li s-a transmis că joi se pot prezenta la muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: