Life

Panică la TVR! Alexandru Arșinel avea simptome SARS-CoV-2, când a mers la filmări. Primele declarații ale Marinei Almășan

21.04.2021 | 10:11
Panica la TVR Alexandru Arsinel avea simptome SARSCoV2 cand a mers la filmari Primele declaratii ale Marinei Almasan
Alexandru Arșinel a refuzat să poate mască în emisiunea Marinei Almășan, deși a recunoscut în culise că nu se simte tocmai bine. Sursă foto: Captura TVR
ADVERTISEMENT

Diagnosticul pozitiv la infecția Covid-19 primit de actorul Alexandru Arșinel a agitat spiritele în TVR! Cu doar câteva zile înainte să ajungă la spital, actorul a fost invitat în emisiunea Marinei Almășan, acolo unde nu a purtat mască, deși ar fi avut deja primele simptome specifice SARS-CoV-2.

Actorul Alexandru Arșinel (81 ani) s-a infectat cu Covid-19, după ce a comis o greșeală flagrantă: a renunțat să mai poarte mască, pe motiv că s-a vaccinat.  Mai mult, el ar fi infectat-o și pe soția sa, Marinela, care se află de mai mulți ani imobilizată în scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, actorul a crezut că vaccinul împotriva Covid-19 îi oferă imunitate totală, motiv pentru care, în ultima perioadă, s-a expus fără să se mai gândească la pericol.  FANATIK a aflat că directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, din București, a renunțat să mai poate mască, la filmări sau la întâlniri profesionale, în ciuda vârstei înaintată și a problemelor de sănătate pe care le are.

Cu doar câteva zile înainte să ajungă la spital, diagnosticat cu Covid-19, Alexandru Arșinel a fost invitat în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR, unde a apărut fără mască! Sursele noastre spun că marele actor a dezvăluit, în timp ce se afla în culise, că nu s-a simțit bine în seara de dinaintea filmărilor pentru “Femei de 10, Bărbați de 10”.  A stat, totuși, printre invitați, fără să se gândească vreo secundă că ar putea fi purtator al virusului care a dat planeta peste cap.  Mai mult, a refuzat chiar să poarte mască, motivând că este vaccinat.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel nu a purtat mască în emisiunea Marinei Almășan, deși nu se simțea bine

Filmările pentru “Femei de 10, Bărbați de 10” au avut loc miercuri, iar emisiunea a fost difuzată sâmbătă, zi în care Alexandru Arșinel s-a internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” , împreună cu soția sa, Marinela, după ce au fost diagnosticați pozitiv.

Informația privind diagnosticul primit de actor și de soția sa, publicată în exclusivitate de FANATIK, a agitat spiritele în TVR, și mai mulți angajați din echipa Marinei Almășan se tem să nu fi luat virusul.

ADVERTISEMENT

FANATIK.ro a contactat-o pe Marina Almășan care ne-a declarat că este îngrijorată pentru actorul Alexandru Arșinel, dar și pentru colegii ei. În ceea ce o privește, realizatoarea emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” ne-a mărturisit că își pune speranțele în anticorpii pe care speră că i-a dezvoltat, în perioada în care a fost diagnosticată, la rându-i, cu Covid-19.

Momente de panică la TVR, după ce Alexadru Arșinel a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19

“Sunt îngrijorată pentru domnul Arșinel și sper să nu fi pățit noi nimic, căci colegii mei au purtat mască, iar eu contez pe anticorpii obținuți în urma bolii.”, ne-a declarat Marina Almășan.

ADVERTISEMENT
Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel, la filmările pentru emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”

Alexandru Arșinel, primele declarații, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Alexandru Arșinel și soția sa au ajuns pe mâinile medicilor de la Matei Balș, în urmă cu câteva zile. Conform declarațiilor făcute de actor, atât el, cât și soția au o formă a bolii ușoară spre medie și speră să meargă acasă cât mai repede.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este!  Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, ne-a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel a refuzat să poarte mască, în fața și în spatele camerelor de filmat, pe motiv că este vaccinat

 

 

ADVERTISEMENT