News

Panică la un Mega Image din Bucureşti, după o explozie! Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale

O explozie la un panou electric la un magazin Mega Image a provocat panică printre oameni. Pompierii au intervenit, de urgenţă cu 5 autospeciale.
30.10.2022 | 17:20
Panica la un Mega Image din Bucuresti dupa o explozie Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale
Au fost momente de panică la un Mega Image din Bucureşti, după explozia unui panou electric
ADVERTISEMENT

Un panou electric al unui magazin Mega Image din sectorul 4, zona Niţu Vasile, a explodat în cursul zilei de duminică. În unitatea comercială erau circa 20 de persoane la momentul producerii incidentului.

Panică la un Mega Image din sectorul 4 din cauza unei explozii la un panou electric

Conform informaţiilor FANATIK, incinta s-a umplut cu rapiditate de un fum gros, iar oamenii au ieşit panicaţi de urgenţă din magazin, speriaţi de zgomotul puternic.

ADVERTISEMENT

Aerul a devenit rapid irespirabil şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de urgenţă.

Nu mai puţin de 5 autospeciale de pompieri s-au deplasat cu rapiditate la faţa locului, reuşind să lichideze orice posibilitate de incendiu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pentru un moment, nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii acestui incident.

ADVERTISEMENT

Un mare centru comercial din Bucureşti, mistuit de un incendiu

Ultimul incendiu puternic la un centrul comercial din Bucureşti a avut loc în luna martie, când flăcările au cuprins magazinul Prosper din Calea 13 Septembrie.

Focul s-a manifestat violent şi oamenii au fost alertaţi prin Ro Alert să evite zona şi să închidă geamurile şi ferestrele, pentru a nu permite fumului gros să le intre în locuinţe.

ADVERTISEMENT

Deşi focul a cuprins o suprafaţă mare, de peste 1000 de metri pătraţi, oamenii au reuşit să se evacueze la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Centrul a ars din temelii şi s-a demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incendiul, însă nu au mai fost făcute detalii publice din investigaţie.

ADVERTISEMENT