Sport

Veste importantă pentru Universitatea Craiova! Ce diagnostic a primit Jovan Markovic după accidentarea din amicalul cu Spania. Exclusiv

Mirel Rădoi se confruntă cu probleme serioase în ofensivă înaintea partidei cu FC Voluntari. Jovan Markovic a părăsit terenul accidentat în meciul amical cu Spania U21.
24.09.2022 | 17:25
Veste importanta pentru Universitatea Craiova Ce diagnostic a primit Jovan Markovic dupa accidentarea din amicalul cu Spania Exclusiv
Panică la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi a rămas fără atacanți pentru meciul cu FC Voluntari. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-09-2022
14:30

Veste bună pentru Mirel Rădoi. Jovan Markovic, doar contuzie la naționala de tineret

Jovan Markovic a rezistat doar 35 de minute în partida de pregătire a selecționatei conduse de Emil Săndoi cu Spania U21. Acesta nu a mai continuat partida, din cauza durerilor musculare și a fost schimbat cu Daniel Birligea, care a trimis primul șut al „tricolorilor” pe spațiul porții ibericilor.

În următoarea zi după înfrângerea cu Spania U21, scor 1-4, Emil Săndoi nu s-a putut baza pe tânărul atacant al oltenilor la antrenementele „tricolorilor”. Jucătorul Universității Craiova, Jovan Markovic, a suferit o contuzie în prima repriză a confruntării de pe Cluj Arena.

Din informațiile FANATIK, ar fi vorba doar de o contuzie. Staff-ul medical al echipei naționale a României U21 face eforturi, pentru a-l putea recupera cât mai repede posibil pe Jovan Markovic. Emil Săndoi speră să se poată baza pe serviciile atacantului de 21 de ani la următorul meci de verificare.

Cert este că sunt șanse mari ca fotbalistul să fie apt pentru duelul cu FC Voluntari, din SuperLiga. O veste excelentă pentru Mirel Rădoi, care se confruntă cu o serioasă criză de efectiv la nivelul fotbaliștilor din ofensivă.

Oltenii au motive de îngrijorare înaintea partidei din campionat cu FC Voluntari, programată vineri, 30 septembrie, de la ora 21:00. Universitatea Craiova are probleme în ofensivă, acolo unde Andrei Ivan și Ștefan Baiaram sunt incerți, iar celor doi li s-ar putea alătura Jovan Markovic.

Alertă la Universitatea Craiova înaintea partidei cu FC Voluntari! Jovan Markovic s-a „rupt” la naționala de tineret,  Mirel Rădoi a rămas fără atacanți

Jovan Markovic a părăsit terenul de joc în prima repriză a partidei amicale a selecționatei conduse de Emil Săndoi cu Spania U21. Atacantul oltenilor a acuzat dureri musculare în minutul 23, după un duel cu unul dintre fundașii ibercilor.

ADVERTISEMENT

În minutul 35, Emil Săndoi s-a văzut nevoit să îl înlocuiscă cu Daniel Biirligea, jucătorul celor de la CFR Cluj, deoarece vârful „juveților” nu a putut continua partida. Vestea accidentării lui Jovan Markovic îi dă bătăi de cap lui Mirel Rădoi, care are absențe importante în lotul echipei.

Jovan Markovic a ieșit accidentat
Jovan Markovic a părăsit terenul accidentat cu Spania U21. foto: captură TVR 1

Din cauza accidentării suferite în timpul meciului de pregătire cu Spania U21, Jovan Markovic ar putea să rateze partida cu FC Voluntari. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani nu este singurul jucător incert, pentru următoarea confruntare din campionat.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram și Andrei Ivan sunt în proces de recuperare, după accidentările suferite în etapele trecute din SuperLigă. În mod sigur, Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Elvir Koljic, care a revenit zilele trecute în Bănie, după o operație la o clinică din Barcelona.

Sorin Cârțu, prima reacție după accidentarea lui Jovan Markovic: „E rău”

Vestea accidentării lui Jovan Markovic a produs panică la Universitatea Craiova. Contactat de FANATIK, Sorin Cârțu s-a arătat îngrijorat, din cauza absențelor care s-au adunat în atacul formației din Bănie: „E rău că s-a accidentat, rău pentru meciul cu Voluntari”.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi speră că Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Rivaldinho vor fi recuperați la timp, pentru confruntarea de pe „Ion Oblemenco”. În caz contrar, tehnicianul „alb-albaștrilor” va fi nevoit să împrovizeze, din cauza absențelor din atacul „Științei”.

În meciul cu FCSB, scor 2-1, Mirel Rădoi a fost nevoit să joace fără un număr nouă clasic, după ieșirea lui Jovan Markovic. În locul internaționalului de tineret, antrenorul „Științei” l-a trimis în teren pe mijlocașul croat Ante Roguljic.

ADVERTISEMENT

În acest moment, George Cîmpanu, Ante Roguljic, Ionuț Vînă și Eduard Florescu sunt jucătorii ofensivi, care au fost fost feriți de accidentări în acest start de sezon. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB a fost folosit de două ori titular de Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru ”1 solist” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT