Life

Panică pentru Smiley și Gina Pistol, după mesajul RO-Alert de vreme rea: „Cum se poate așa ceva? Doamne ferește!”

Smiley a fost deranjat de avertizarea de vreme rea primită de la RO-Alert. Artistul a dezvăluit că fiica lui și a Ginei Pistol, care dormea în acel moment, a fost speriată de mesaj.
06.06.2022 | 14:48
Panica pentru Smiley si Gina Pistol dupa mesajul ROAlert de vreme rea Cum se poate asa ceva Doamne fereste
Smiley a fost deranjat de mesajul Ro-Alert. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Seara trecută, furtunile au făcut ravagii în capitală și nu numai, motiv pentru care bucureștenii au primit o avertizare RO-Alert de vreme rea. Smiley a fost deranjat de mesaj și a răbufnit pe Instagram.

Smiley, revoltat după ce mesajul Ro-Alert a trezit-o pe fiica lui și a Ginei Pistol

Smiley a explicat, printr-o serie de postări pe Instagram, că mesajul RO-Alert pentru vreme rea a deranjat-o pe Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Micuța dormea, iar mesajele, care nu pot fi oprite, au trezit-o. Din punctul de vedere al artistului, alerta nu își avea locul, având în vedere că nu era vorba decât de o ploaie.

„Nu știu despre voi, dar aseară, în liniștea nopții, pe la 22:00, liniște totală și, la un moment dat, RO-Alert de ploaie. Am ajuns să primim alerta ca începe ploaia. Cum se poate, mă, așa ceva?”, a spus Smiley.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol a mărturisit că acest tip de mesaje zgomotoase sunt capabile să-i sperie și pe adulți, iar lucrurile devin chiar mai grave atunci când la mijloc este un copil mic.

„Te panichezi, alergi prin casă de nebun, se trezește copilul, începe să plângă. E ceva…Doamne Ferește! Ce facem, mă, cu alertele astea de ploaie?!”, a explicat Smiley pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ploaia a făcut ravagii în București

În ciuda faptului că Smiley a considerat că nu era nevoie de un mesaj RO-Alert, în București, vremea rea a produs adevărate ravagii. Vântul a pus mai mulți copaci la pământ, iar aceștia au căzut pe mașinile parcate pe stradă.

Din cauza pagubelor produse, pompierii au fost nevoiți să intervină. De asemenea, în Popești-Leordeni şi Tineretului, furtuna a produs inundații.

ADVERTISEMENT

Codul portocaliu a intrat în vigoare la ora 21:30 și s-a încheiat la 23:50. Avertizarea a fost valabilă nu doar pentru București, ci și în mai multe comune din județul Ilfov.

Acestea sunt, Jilava, Ciorogârla, Cornetu, Domnești, Bragadiru, Măgurele, Dărăști-Ilfov, Berceni, 1 Decembrie, Glina, Vidra, Cernica și Brănești.

ADVERTISEMENT
Tags: