News

Panică totală în Constanța! Un lift cu patru persoane a căzut în gol într-un bloc de 11 etaje

22.11.2019 | 17:05
Panica totala in Constanta Un lift cu patru persoane a cazut in gol intrun bloc de 11 etaje
ADVERTISEMENT

Panică totală în Constanța acolo unde pompierii ISU au fost solicitati pentru a interveni la un bloc de locuinte. Un lift a cazut in gol de la parter la subsol. Conform primelor informatii, in lift se aflau patru persoane care au reusit sa iasa fără prea mari probleme din ascensor. Pompierii constanteni au intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un echipaj de prim ajutor si au resit sa ii aduca pe oameni la parter cu o scara improvizata.

Panică totală în Constanța!

Incidentul a avut loc intr-un bloc de locuinte cu 11 etaje din Constanta. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a explicat și unde anume a avut loc evenimentul. „Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență apărute în urma căderii unui lift de la parter la subsol. Intervin o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, în lift au fost patru persoane care au ieșit și intervenim pentru extragerea acestora cu o scară improvizată, din subsol. Intervenția a avut loc la JT Tower, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. Persoanele au avut un ușor atac de panică, dar fără a fi necesar transportul la spital”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Un lift cu patru persoane a căzut în gol într-un bloc de 11 etaje

„Polițiștii Secției 3 efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, iar la finalizarea acestora se vor lua măsurile care se impun”, a mai spus acesta. „Exista o salvare care urma să conducă victimele la cea mai apropiată unitate medicală, dar nu a fost cazul, oamenii ieșind pe picioarele lor din lift”, au mai spus reprezentanții ISU Constanța

ADVERTISEMENT

La fața locului a rămas o echipă de intervenție care încă efectuează anumite cercetări pentru a vedea exact ce a dus la un asemenea moment, unul care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

 

Tags: