ADVERTISEMENT
News

Panică totală în Marea Britanie! Englezii au golit magazinele de teama unei noi carantine. Un lanț de supermarketuri vinde cu rația

Autor: Alexandru Năstase | 26.09.2020 | 17:02
Panică totală în Marea Britanie! Englezii au golit magazinele de teama unei noi carantine. Un lanț de supermarketuri vinde cu rația
Englezii au început să cumpere mai multe produse de teama unei noi carantine. Sursa foto - facebook

Panică totală în Marea Britanie! Posibilitatea ca țara să intre pentru a doua oară în carantină i-a speriat teribil pe englezi. Aceștia n-au ezitat și au luat cu asalt magazinele.

ADVERTISEMENT

Primul efect a fost vizibil imediat. S-au golit rafturile cu produse de strictă necesitate din magazine. Lumea a început să se îmbulzească la cumpărături.

De altfel, cel mai mare lanț de supermarketuri din țară a limitat vânzările, în aceste condiții. Trebuie să știți că un client nu poate pleca acasă cu mai multe de trei pachete de faină, paste, hârtie igienică sau șervețele umede.

ADVERTISEMENT

Panică totală printre englezi

Pentru că lumea a încercat să fenteze regula, la comenzile online, se adaugă listei și orezul sau legumele la conservă. Așadar, 6 produse care sunt comercializate cu rația

Mai mult de atât, conducerea companiei a ținut să precizeze că stocuri sunt suficiente. Doar că aprovizionarea la raft nu ține pasul cu vânzările.

ADVERTISEMENT

În acest fel produsele nu ajung pentru toți clienții și se creează o adevărată isterie. Vă readucem aminte că începând din această săptămână, barurile și restaurantele din Anglia se închid la ora 22.

În plus, Executivul de la Londra a decis să încurajeze munca de acasă.  După ce a îndemnat populaţia să se întoarcă la muncă pentru a contribui la relansarea economiei, Guvernul şi-a schimbat poziţia şi le cere acum britanicilor să lucreze de acasă cât mai mult posibil.

ADVERTISEMENT

Premierul Boris Johnson a avertizat că în funcție de evoluția pandemiei s-ar putea adăuga și alte măsuri. Marea Britanie a înregistrat la mijlocul săptămânii mai mult de 6.178 de noi cazuri de Covid-19, confirmând un puternic focar al epidemiei de care se temeau autorităţile în cea mai afectată ţară din Europa, cu aproape 42.000 de morţi.

Aceste noi cazuri se adaugă la 409.729 de persoane diagnosticate de la începutul epidemiei, potrivit cifrelor anunţate de ministrul Sănătăţii. Moartea a încă 37 de persoane este de asemenea critică, numărul total al victimelor ajungând la 41.825.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!