Vremuri BUNE pentru Pantilimon! Antrenorul de la club îl laudă: “E senzaţional! Va rămîne titular!”

UPDATE / Pantilimon este lăudat de antrenorul lui Sunderland, Gus Poyet, care a declarat că are şanse mari să rămînă titular şi în continuare: ...
18.11.2014 | 15:20
Vremuri BUNE pentru Pantilimon Antrenorul de la club il lauda E senzational Va ramine titular
ADVERTISEMENT

UPDATE / Pantilimon este lăudat de antrenorul lui Sunderland, Gus Poyet, care a declarat că are şanse mari să rămînă titular şi în continuare: 

“Costel s-a descurcat foarte bine. A venit la echipă ca să joace mai mult, dar i-am zis că va fi greu. Cînd a venit aici, a vrut să joace, ceea ce e bine. Cînd nu a jucat, s-a supărat, ceea ce iarăşi este foarte bine. Eu am decis să nu joace la început, iar el a acceptat şi a aşteptat. S-a pregătit excelent la antrenamente. E senzaţional! S-a comportat ca un profesionist. A demonstrat asta şi în meciurile oficiale. Dacă joacă bine are şansa să rămînă titular”, a declarat Poyet.

ADVERTISEMENT

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

**************************************

Noul mandat al lui Anghel Iordănescu a început în forţă din punct de vedere al rezultatelor, dar nu şi al relaţiei cu fotbaliştii săi. Unul dintre aceştia, Costel Pantilimon, a fost dezamăgit de decizia selecţionerului. Chiar dacă a prins lotul lui Sunderland şi a reuşit să devină titular în Premier League, el a rămas tot rezerva lui Tătăruşanu la naţională, stare de fapt pe care nu mai are de gînd să o suporte.

E nemulţumit! “Doreşte să apere la naţională!”

EURO 2016. Portarul lui Sunderland a avut şanse foarte mici să apere poarta echipei naţionale în perioada  în care Victor Piţurcă era selecţioner şi prin aceeaşi situaţie trece  şi acum, cu Anghel Iordănescu. Deşi spunea înaintea meciului cu Irlanda de Nord că nu ştie dacă să mizeze tot pe serviciile goalkeeperului Fiorentinei sau pe cele ale lui Costel Pantilimon, Tata Puiu a luat o hotărîre care l-a deranjat pe „Panti”. Acesta nu a fost folosit în meciul cu Irlanda de Nord, fiind preferat tot fostul stelist.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse din vestiarul naţionalei, Pantilimon a fost dezamăgit de decizia luată de către selecţioner şi s-a plîns colegilor săi. “Gulliver” spera să devină titular odată cu venirea noului selecţioner, mai ales că evoluţiile sale de la club au fost foarte bune.,,Panti a fost dezamăgit cînd a auzit în timpul şedinţei tehnice că nu o să apere împotriva Irlandei de Nord. Era convins că o să devină titular, mai ales că a venit domnul Anghel Iordănescu şi nu mai este Piturcă.  Ne-a povestit că antrenorul  lui Sunderland ţine cont şi de prezenţa în primul 11 al naţionalei, şi că o să îl afecteze dacă este chemat la lot şi nu este folosit. A început să creadă că nu este apreciat la adevărata lui valoare, mai ales că Tătăruşanu e doar rezervă la Fiorentina”, a declarat o sursă din vestiarul naţionalei pentru FANATIK.RO. 

Dealtfel, un diplomat prin excelenţă, Anghel Iordănescu va încerca să îl motiveze pe Pantilimon, oferindu-i tricoul de titular în partida amicală împotriva Danemarcei. Noul selecţioner este conştient că lupta dintre cei doi portari este una acerbă şi că are nevoie de ambii pentru ca echipa naţională să fie liniştită pe termen lung. “I-a promis lui Pantilimon că va fi titular cu danezii, dar asta nu îl consolează prea mult. El vrea să apere în meciurile oficiale, nu e aceeaşi miză în partidele de verificare”, afirmă aceleaşi surse.

ADVERTISEMENT

A devenit titular la Sunderland!

Costel Pantilimon este titular la echipa sa de club, Sunderland, după ce colegul său, Mannone, a greşit foarte mult de la începutul sezonului. Portarul italian a primit 8 goluri într-un meci, de la Southampton, şi a fost vinovat la ambele reuşite marcate de Alexis Sanchez în meciul pierdut cu Arsenal. Pantilimon a evoluat în duelul din ultima etapă a campionatului englez, cu Everton, unde a avut o evoluţie apreciată, chiar dacă a primit un gol, din penalty.

În schimb, Ciprian Tătăruşanu nu a evoluat nici măcat un minut în Serie A, fiind rezerva lui Neto. Şansa românului ar fi un posibil transfer al brazilianului în Anglia, unde este dorit de Liverpool. Fostul portar al Stelei a evoluat în schimb în toate partidele din Liga Europa.

ADVERTISEMENT

Şi-a răsplătit jucătorii după victoria cu Irlanda de Nord

Anghel Iordănescu nu a ţinut cont de dorinţa fotbaliştilor stelişti sau a lui Costel Gâlcă şi nu le-a dat liber jucătorilor după victoria din meciul cu Irlanda de Nord. Totuşi, selecţionerul şi staff-ul său au organizat o cină duminică seară, pentru a destinde atmosfera. Astfel, tot lotul şi antrenorii naţionalei au mers pentru cîteva ore la un restaurant de lux din centrul Bucureştiului şi au discutat despre meciul cu Danemarca.  “Selecţionerul a decis ca băieţii să meargă la un restaurant din centrul Bucureştiului pentru a ne relaxa puţin. Au vorbit şi despre următorul meci pe care îl vor disputa cu Danemarca. Cred că a vrut să îi recompenseze după victoria cu Irlanda de Nord“, a declarat o sursă din anturajul tricolorilor” pentru FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT