Cele mai citite

Pantilimon, anunţat TITULAR în meciul cu Leicester. Vezi ce zice ”Gulliver” în presa din Anglia!

Costel Pantilimon a fost  titular la Sunderland în ultimele două meciuri din Premier League. Tehnicianul Gustavo Poyet are de gînd să-l titularizeze pe român şi în meciul cu Leicester din...
20.11.2014 | 17:59
Pantilimon, anunţat TITULAR în meciul cu Leicester. Vezi ce zice ”Gulliver” în presa din Anglia!

Costel Pantilimon a fost  titular la Sunderland în ultimele două meciuri din Premier League. Tehnicianul Gustavo Poyet are de gînd să-l titularizeze pe român şi în meciul cu Leicester din următoare etapă a Premier League. Recent, ”Gulliver” a vorbit cu jurnaliştii englezii despre primele sale luni la Sunderland.

“A fost greu în primele luni, dar am avut susţinerea coechipierilor şi a echipei tehnice. Te ajută să ai oameni care te susţin. Am avut de aşteptat câteva luni pentru debut, dar sper să îmi ajut echipa şi sper să devin mai bun în fiecare zi. Pentru mine este important să continui pe acest drum şi să obţin rezultate bun. Este important să avem competiţie în echipă, pentru că este singurul mod în care te poţi îmbunătăţi. Muncim împreună şi ne antrenăm împreună.”, a spus Pantilimon.

Costel Pantilimon a vorbit şi despre prestaţiile echipei sale din ultima perioadă şi precizează că Sunderland trebuie să devină din ce în ce mai bună. “Era important pentru noi să acumulăm puncte după victoria din deplasare cu Crystal Palace şi să devenim din ce în ce mai buni. Trebuia să continuăm în acelaşi mod. Nu este suficient să obţii o victorie şi apoi să te opreşti. Am făcut o treabă bună cu Everton. La Southampton a fost un accident. Nu ne place să vorbim despre asta. S-a întîmplat, a fost greu. Ne-am recuperat bine, ne-am eliberat minţile şi trebuie să devenim mai puternici”, a mai spus Pantilimon.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri