Cele mai citite

Pantilimon, bucuros că a plecat de la City: “Prefer să fiu aici la Sunderland!”

Costel Pantilimon a avut un meci de coşmar în ultima etapă, Sunderland fiind învinsă cu 1-4 de Crystal Palace pe teren propriu. Panti a dat un interviu în presa engleză şi a surprins pe multă...
13.04.2015 | 12:57
Pantilimon, bucuros că a plecat de la City:
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon a avut un meci de coşmar în ultima etapă, Sunderland fiind învinsă cu 1-4 de Crystal Palace pe teren propriu. Panti a dat un interviu în presa engleză şi a surprins pe multă lume cînd a spus că preferă să se lupte pentru evitarea retrogradării ca titular la Sunderland, decît să fie rezervă la City:

“Prefer mult mai mult să fiu aici. Am luat decizia potrivită vara trecută. Sînt fericit să fac parte din acest grup. Avem un grup bun, dar a fost greu.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut multe meciuri bune şi sîntem într-o situaţie dificilă, sper ca după meciul cu Newcastle să ne îmbunătăţim situaţia şi să urcăm în clasament. Şi aici e la fel de stresant ca la City, dar un alt fel de stres şi alt fel de presiune. Fiecare meci e o luptă, dar premiul este diferit”, a declarat Pantilimon în presa engleză.

Costel Pantilimon a fost rezervă la începutul sezonului la Sunderland, însă a fost titularizat după evoluţiile ezitante ale lui Vito Mannone.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri