ADVERTISEMENT
News

Pantilimon, bucuros de faptul că e titular la Sunderland: “Într-un final e o alegere bună!”

Costel Pantilimon este unul dintre cei mai buni stranieri români. Portarul a devenit titular la Sunderland şi este unul dintre cei mai buni portari din Premier League. Panti a vorbit despre cariera...
Autor: Marian Popovici | 22.01.2015 | 20:44
Pantilimon, bucuros de faptul că e titular la Sunderland:

Costel Pantilimon este unul dintre cei mai buni stranieri români. Portarul a devenit titular la Sunderland şi este unul dintre cei mai buni portari din Premier League. Panti a vorbit despre cariera sa din Anglia şi la naţională la Digisport. 

ADVERTISEMENT

Pantilimon despre Sunderland: “Într-un final e o alegere bună. Am crezut în această schimbare, mi-a fost greu la început la Sunderland. Nu am realizat ce mi-am propus. Sper să continui pe acest făgaş. Sînt bucuros pentru că avem suporteri minunaţi şi mă bucur că mă simt apreciat.

Pantilimon despre echipa naţională:  Nu pot să vorbesc despre echipa naţională şi cine ar trebui să fie titular. Sîntem 3 portari care putem ajuta naţionala”

ADVERTISEMENT

Pantilimon despre Cupa Angliei: “Cupa Angliei e cea mai iubită competiţie, oricine are o şansă. Am văzut cînd eram la City, o văd şi acum. Suporterii au aşteptări de la meciurile de Cupă. Cu Joe Hart am rămas prieten şi ne respectăm. A fost o concurenţă între noi, dar totul s-a bazat pe respect. Am rămas în relaţii foarte bune cu cei de la City, e frumos să ştii că ai fost apreciat”

Panti despre relaţia cu ceilalţi români din Premier League: “Ţin legătura cu ceilalţi români. Cu Vlad, cu Florin vorbesc cît se poate de des. Ne bucurăm atunci cînd ne vedem. Îmi place mult în Premier League, am înţeles multe din mentalitatea de aici. E fotbalul cu cea mai mare calitate şi sper să rămîn cît mai mult aici. În momentul de faţă, Southampton şi Gardoş au un moment foarte bun, mai ales că au trecut printr-un moment greu în vară” 

ADVERTISEMENT

Panti despre poziţia în clasament: “În ultima etapă am avut meciuri grele, nu sîntem pe cea mai bună poziţie, dar ştiu că putem ajunge în primele 10. Sper într-o serie bună de meciuri”

Panti despre prietenia dintre antrenorul Gus Poyet şi Dan Petrescu: “Gus Poyet şi Dan Petrescu sînt prieteni foarte buni. Mi-a povestit foarte multe lucruri despre el. Sînt doi oameni foarte iubiţi la Chelsea. Mă uit şi la fotbalul din România atît cît se poate” 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!