Pantilimon, criticat de fani după eşecul lui Forrest. Video. “Trebuie dat afară de la echipă”

Gabriel Esanu   
în Video
08/12/2018, 23:13
Pantilimon, criticat de fani după eşecul lui Forrest. Video. “Trebuie dat afară de la echipă”
Pantilimon, criticat de fani după eşecul lui Forrest. Nesigur la reuşita celor de la Preston

Pantilimon, criticat de fani după eşecul lui Forrest din etapa a 21-a din Championship, liga a doua engleză. Nottingham Forrest a cedat pe propriul teren, în faţa celor de la Preston, scor 0-1, după un gol marcat de Louis Moult, în minutul 56 al partidei. La o fază la care portarul român a fost destul de nesigur, motiv suficient pentru a primi critici de la o parte a fanilor.

Chiar mai mult, a fost deja creată o pagină de twitter care cere conducerii “pădurarilor” să scape cât mai repede posibil de Pantilimon. “Trebuie dat afară de la echipă în această iarnă şi adus un portar de valoare”, se notează pe respectiva pagină. A fost creat şi un sondaj la care au răspuns 70 de fani, iar 69 la sută dintre ei au fost de acord că Panti ar trebui îndepărtat.

Pantilimon, criticat de fani după eşecul lui Forrest. Au votat în sondaj şi îl vor plecat de la echipă

Două faze din partida pierdută de Nottingham Forrest au fost aduse ca argumente în acest sens. La 0-0, românul a bâlbâit o minge care fusese atinsă de un fundaş şi, după o fază comică, în care s-a încurcat cu respectivul apărător, Panti a reuşit să degajeze în afara terenului. Apoi, Pantilimon a fost ezitant şi la faza golului marcat de Moult. “Pantilimon este printre cei mai slabi portar din ligă, vom avea nevoie de ceva mai bun pentru a putea promova”, scrie un alt user.

Există şi fani care îi iau apărarea lui Pantilimon. “Sunt de acord că e nevoie de ceva mai bun, dar sunt şi unii care dau vina pe Pantilimon pentru orice. Încălzirea globală? Vina lui Pantilimon! Creşterea nivelului mării? Vina lui Pantilimon! Criza Brexit? Vina lui Pantilimon”, scrie un user. Nottingham cade pe locul 7 după eşecul cu Preston, cu 34 de puncte din primele 21 de etape.

Închide ×