Video. Pantilimon, debut nefericit! Fanii l-au făcut praf pe reţelele de socializare

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
03/02/2018, 19:09
Video. Pantilimon, debut nefericit! Fanii l-au făcut praf pe reţelele de socializare GALERIE FOTO

Costel Pantilimon este împrumutat de Watford la Nottingham Forest până la finalul sezonului. Internaţionalul român a debutat pentru “pădurari” în meciul cu Fulham din etapa a 30-a din liga a doua a Angliei.

Portarul de 31 de ani a încasat două goluri la debut, iar fanii echipei au criticat prestaţia acestuia în meciul cu Fulham. Londonezii şi-au continuat seria bună din Championship după victoria în faţa celor de la Nottingham Forest, scor 2-0.

Pantilimon, greşeală la primul gol

Pantilimon este acuzat că a greşit la primul gol primit de Forest, dar şi că a avut mai multe intervenţii slabe în meciul jucat pe “Craven Cottage”. Unul dintre fanii echipei a criticat în termeni duri prestaţia lui “Panti” – VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Nottingham Forest ocupă locul 16 în Championship, cu 35 de puncte acumulate în 30 de etape. Echipa lui Costel Pantilimon a ajuns la a doua înfrângere consecutivă şi intră în lupta pentru evitarea retrogradării în Legue One.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica, răspuns dur pentru Rădoi. “Eu aşa îmi aduc aminte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.