Video. Pantilimon, debut nefericit! Fanii l-au făcut praf pe reţelele de socializare

costel pantilimon, Nottingham Forest, fulham, foto

Costel Pantilimon a debutat pentru Nottingham Forest în liga a doua din Anglia. Internaţionalul român nu se poate lăuda cu o prestaţie prea bună la primul meci pentru "pădurari".

Costel Pantilimon este împrumutat de Watford la Nottingham Forest până la finalul sezonului. Internaţionalul român a debutat pentru "pădurari" în meciul cu Fulham din etapa a 30-a din liga a doua a Angliei.

Portarul de 31 de ani a încasat două goluri la debut, iar fanii echipei au criticat prestaţia acestuia în meciul cu Fulham. Londonezii şi-au continuat seria bună din Championship după victoria în faţa celor de la Nottingham Forest, scor 2-0.

Pantilimon, greşeală la primul gol

Pantilimon este acuzat că a greşit la primul gol primit de Forest, dar şi că a avut mai multe intervenţii slabe în meciul jucat pe "Craven Cottage". Unul dintre fanii echipei a criticat în termeni duri prestaţia lui "Panti" - VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Nottingham Forest ocupă locul 16 în Championship, cu 35 de puncte acumulate în 30 de etape. Echipa lui Costel Pantilimon a ajuns la a doua înfrângere consecutivă şi intră în lupta pentru evitarea retrogradării în Legue One.