Fotbal intern

Pantilimon, dat afară de la Deportivo! Gigi: “O să vedem ce facem”

Aventura lui Costel Pantilimon la Deportivo s-a încheiat după doar 6 luni. Românul poate fi o soluţie pentru Steaua, ca înlocuitor pentru Florin Niţă.
30.01.2018 | 15:08
Pantilimon, dat afară de la Deportivo! Gigi:

Costel Pantilimon a ajuns în Spania ca titular la Deportivo însă nu a impresionat prin evoluţii, fiind rapid trecut pe banca de rezerve. Deşi, iniţial, era vorba de împrumutul până în vară, Panti nu a mai rezistat şi a rupt înţelegerea cu spaniolii. 

Portarul român mai are contract cu Watford însă ar putea să ajungă la Steaua. Florin Niţă este aproape de un transfer la Sparta Praga, iar Costel Pantilimon ar putea fi înlocuitorul lui Niţă. 

Gigi Becali: “Dacă vrea băiatul să vină, de ce nu?” 

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a spus că Pantilimon poate reprezenta o soluţie: “Staţi să rezolvăm transferul lui Niţă pentru că o să-mi pun oamenii să intre pe această pistă. Dacă el a plecat de la Deportivo şi băiatul vrea să vină la noi, de ce nu? Îl cunosc de când era la Marian Iancu”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO

Costel Pantilimon are contract până la 30 iunie 2019 cu Watford. În acest sezon, Panti a jucat 7 meciuri pentru Deportivo în acest sezon: 6 în campionat şi 1 în Cupa Regelui. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri