Nicio categorie

Pantilimon e gata de întîlnirea cu Mourinho! ”Mă simt fotbalist”

Costel Pantilimon a fost lăudat de presa din Marea Britanie după evoluţia foarte bună din meciul cu Leicester, cînd a ”închis” poarta. Fostul jucător al Politehnicii Timişoara este...
27.11.2014 | 14:49
Pantilimon e gata de întîlnirea cu Mourinho! ”Mă simt fotbalist”
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon a fost lăudat de presa din Marea Britanie după evoluţia foarte bună din meciul cu Leicester, cînd a ”închis” poarta. Fostul jucător al Politehnicii Timişoara este anunţat titular şi în meciul cu Chelsea de sîmbătă. Acesta a vorbit pentru site-ul oficial al lui Sunderland despre întîlnirea cu Jose Mourinho.

“Va fi un meci dificil, dar aşa este orice partidă din Premier League. Este adevărat că Chelsea este o echipă de top şi că se află pe prima poziţie în clasament, aşa că ne aşteptăm să fie dificil, dar sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat bun. Acest gen de meciuri te fac fotbalist şi te fac să îţi doreşti să ai o carieră în acest sport, aşa că abia aşteptăm. Este foarte important pentru noi să intrăm în meci cu mentalitatea corectă şi să muncim mult”, a spus Pantilimon, pentru safc.com.

ADVERTISEMENT

 “Chelsea este puternică în acest moment, e neînvinsă, dar sperăm să muncim mult, iar dacă vom face asta sper să obţinem un rezultat pozitiv. Am demonstrat deja împotriva echipelor bune că suntem o formaţie greu de bătut, în special datorită susţinerii pe care o primim din partea fanilor, care poate schimba soarta unui meci”, a mai spus ”Gulliver”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri