Cele mai citite

FRĂŢIE la Manchester City: Pantilimon este LĂUDAT de colegul Hart

Portarul lui Manchester City, Joe Hart, a declarat pentru BBC că a acceptat momentele în care Costel Pantilimon i-a luat locul în “primul 11”. Portarul naţionalei Angliei şi-a pierdut locul...
28.02.2014 | 19:21
FRĂŢIE la Manchester City: Pantilimon este LĂUDAT de colegul Hart
ADVERTISEMENT

Portarul lui Manchester City, Joe Hart, a declarat pentru BBC că a acceptat momentele în care Costel Pantilimon i-a luat locul în “primul 11”Portarul naţionalei Angliei şi-a pierdut locul în faţa internaţionalului român după mai multe erori personale din timpul meciurilor, însă englezul i-a recîştigat încrederea lui Pellegrini în această iarnă.

Costel Pantilimon a apărat poarta celor de la Manchester City în majoritatea meciurilor din Cupă. Legat de această situaţie, Hart a declarat: Trebuie să accepţi atunci cînd nu joci. După ce am fost lăsat pe bancă, am făcut ceea ce fac întotdeauna, m-am antrenat din greu şi am ascultat ceea ce mi-a spus antrenorul. Atunci cînd antrenorii iau decizii, chiar dacă este benefic sau nu pentru mine, trebuie să fiu destul de bărbat să accept situaţia”, a declarat portarul englez.

Legat de evoluţia lui Costel Pantilimon, Hart a mărturisit: Costel a jucat în majoritatea meciurilor din Cupă şi a făcut-o foarte bine. Antrenorul a luat multe decizii bune, fie că am jucat eu, fie că a jucat Costel, noi vom juca cît putem de bine pentru a ne ajuta clubul şi pentru a obţine rezultate pozitive”, a încheiat Hart.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri