Video. Pantilimon iar a luat două goluri în Championship! Portarul român a apărat un penalty

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
10/02/2018, 19:47
Video. Pantilimon iar a luat două goluri în Championship! Portarul român a apărat un penalty

Adus în această iarnă sub formă de împrumut de la Watford după ce nu s-a adaptat în Spania la Deportivo La Coruna, internaţionalul român a început bine meciul cu Hull din etapa a 31-a şi a apărat un penalty în minutul 8 executat de spaniolul Jon Toral.

Însă, după doar un minut Costel Pantilimon s-a recunoscut învins pentru prima dată pe stadionul The City Ground după o lovitură de cap a aceluiaşi Jon Toral, după un corner executat de suedezul Sebastian Larsson.

Pantilimon a luat 4 goluri în 2 meciuri la Nottingham

Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 38, după reuşita galezului Harry Wilson. În urma acestei înfrângeri, Nottingham Forest a coborât pe locul 16 în clasamentul din Championship şi se apropie periculos de locurile retrogradabile.

Costel Pantilimon a primit două goluri şi în primul meci jucat pentru Nottingham Forest. În urmă cu o săptămână, ”pădurarii” au fost învinşi în deplasare, cu scorul de 2-0, de formaţia Fulham.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.