Pantilimon, într-un top redutabil după transferul la Nottingham Forest! E cel mai bun portar împrumutat

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
01/02/2018, 19:55
Pantilimon, într-un top redutabil după transferul la Nottingham Forest! E cel mai bun portar împrumutat GALERIE FOTO

Internaţionalul român în vârstă de 31 de ani a fost împrumutat de formaţia din Premier League la echipa de pe locul 14 din Championship, care are în palmares două Cupe ale Campionilor Europeni.

Costel Pantilimon, care a fost dorit de antrenorul Aitor Karanaka la Nottingham Forest, a intrat în atenţia publicaţiei franceze France Football, care l-a nominalizat ca fiind cel mai bun portar care a fost împrumutat în perioada de mercato din această iarnă.

Pantilimon, coleg cu Rafinha, Arda Turan, Deulofeu şi Bastshuayi

Pantilimon a fost inclus în echipa ideală a jucătorilor împrumutaţi în această iarnă, alături de nume mari ale fotbalului, precum brazilianul Rafinha, turcul Arda Turan, spaniolul Gerard Deulofeu sau belgianul Michy Bastshuayi.

În prezent, Nottingham Forest ocupă locul 14 în Championship, cu 35 de puncte acumulate în 28 de meciuri. Pantilimon, care astăzi a împlinit 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Politehnica Timişoara, Manchester City, Sunderland, Watford şi Deportivo La Coruna.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.