Fotbal international

Pantilimon nu va fi “pădurar”. Nottingham caută alt portar

06.05.2018 | 09:05
Pantilimon nu va fi
Pantilimon a făcut multe meciuri bune pentru Forest, dar se pare că nu a fost de ajuns
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon nu va mai fi “pădurar” şi în viitorul sezon. Ceea ce părea o problemă rezolvată, Nottingham Forest urmând a negocia transferul definitiv al internaţionalului român de la Watford, s-a întors cu 180 de grade. Românul se va întoarce la Watford, care, probabil, îi va stabili o nouă destinaţie, fie împrumut, fie vânzare definitivă.

Cum s-a ajuns la această situaţie? Antrenorul lui Forest, spaniolul Aitor Karanka, se declarase în mai multe rânduri mulţumit de evoluţiile lui Pantilimon şi presa locală anunţa că şefii lui Forest vor negocia în vară transferul definitiv. Dar a venit golul primit pe 14 aprilie, în meciul de acasă cu Ipswich, câştigat incredibil de gazde cu 2-1, cu goluri în minutele 89 şi 94, a întors dramatic situaţia în defavoarea lui Panti.

ADVERTISEMENT

Pantilimon nu e dorit de patronul grec

Românul nu a reuşit în acel meci nici să reţină, nici să respingă mingea expediată spre poartă cu capul de un jucător de la Ipswich şi din această incertitudine a ieşit un gol care putea fi evitat. Însă nu a fost o gafă impardonabilă, ci un moment de nesiguranţă în rezolvarea fazei.

Cu toate acestea, din acel moment Pantilimon nu a mai prins poarta şi a trecut pe bancă. Iar presa locală consideră că patronul clubului, grecul Evangelos Marinakis, îl vrea pe spaniolul Jimenez de la Espanyol, pe care îl ştie bine de pe vremea când apăra la Olympiakos.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri