Cele mai citite

Pantilimon şi-a găsit echipă a doua zi după plecarea de la Depor!

Costel Pantilimon a revenit în Anglia la doar 6 luni după ce a plecat împrumut de la Watford la formaţia spaniolă Deportivo La Coruna.
Autor: Vicentiu Dinescu | 30.01.2018 | 18:04
Pantilimon şi-a găsit echipă a doua zi după plecarea de la Depor!

UPDATE, ora 21:05 / Pantilimon s-a declarat fericit că a ajuns la un club legendar: ”Sunt foarte fericit şi mă bucur să fac parte din acest club uriaş. Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare să încep treaba aici. Este un club mare şi mi-am dorit să vin aici. Sunt încântat să lucrez cu managerul Aitor Karanka, a fost unul dintre factorii cheie în decizia mea. Este o plăcere să îl cunosc, să încep să lucrez cu el şi sper să obţinem nişte rezultate bune aici”.


UPDATE, ora 20:10 / Clubul Nottingham Forest a anunţat oficial achiziţionarea internaţionalului român. Pantilimon va juca sub formă de împrumut la Nottingham Forest până la finalula ctualului sezon. De asemenea, dubla câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni a mai anunţat aducerea atacantului german de origine iraniană Ashkan Dejagah.


Presa spaniolă a scris că oficialii clubului galician vor renunţa la internaţionalul român, care ar urma să revină la Watford. Pantilimon nu va rămâne la gruparea din Premier League, dar nu duce lipsă de oferte.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat pentru FANATIK.RO că este interesat de aducerea lui Costel Pantilimon, dacă actualul titular al steliştilor Florin Niţă va fi transfera la Sparta Praga pentru două milioane de euro.

Pantilimon este dorit de Karanka la Nottingham Forest

Însă, presa engleză a anunţat că Pantilimon a primit o ofertă de ultimă oră de la formaţia Nottingham Forest, din Championship. Portarul român este dorit la dubla câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni de antrenorul spaniol Aitor Karanka.

În prezent, Nottingham Forest ocupă locul 14 în Championship, cu 35 de puncte acumulate în 28 de meciuri. Pantilimon, care joi va împlini 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Politehnica Timişoara, Manchester City, Sunderland, Watford şi Deportivo La Coruna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!